و عشق را کنار تیرک راه بند تازیانه می زنن (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
و عشق را کنار تیرک راه بند تازیانه می زنن (sm50)
طبرستان(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بازی منچسترو چرا پخش نمیکنن (sm172)
جان استکتون فقط اسمشو شنیده دارم منکه بسکت نمیبینم(sm120)ی مدت تیم شهرمون لیگ برتر بود فقط میدیدم(sm2)ولی دورادور پیگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) تو بارسایی نبودی ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوب بریم اماده بشیم برای رده هفتم جدول(sm2)
الان از تیم اخر جدول باخت میرن(sm2)
پس قِلت میکنی با من در مورد بسکت صوبت میکنی(sm120) برو مار پلتو بازی کنن(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چرا . شدیدن . دو آتیشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی منچسترم دوس دارم نم نم نمکی (sm111)
(sm331)(sm185)
نه اینکه همیشه زنده پخش میکنه(sm2)نقل قول:
بعد فوتبال به سمت بسکت تمایل دارم(sm120)البته برای دیدن