منچستر زمان گیگزی و اندی کول و دوایت یورک حال میدادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
منچستر زمان گیگزی و اندی کول و دوایت یورک حال میدادنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احمق تو که 100 سالته یادت نیست صبح جمعه بسکتبال نوین میداد ساعت 7 صبح (sm120) ما هم ک.سخل بودیم بیدار میشدیم میدیم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آخه فوتبالم ریدی لُنگ رئال لورزپول ریدی(sm2)
پارت دوم بید بی مجنون (sm50)
اینهمه جوخه
اینهمه دار
اینهمه مرگ
اینهمه عاشق خفته در خون
اینهمه زندان
اینهمه درد
اینهمه اشک
نعره هایت کو خاک گلگون
(sm50)
اره حال میداد ولی وقتی طرفدار یک تیمی میشینی پای فوتبالش . (sm1)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مثل طرفدارای پرسپولیس که یه موقع میشستن بازی علی کریمی و مهدوی کیا و کریم باقری میدیدن الان با همون علاقه امید به امیدعالیشاه کسخل دارن (sm120)
خنجر واسه این سینه کافی نی ای ای ای ای ست (sm50)
(sm3)هندبال دیوثا من یو بذارین
خارجکی ها فرق داره ینی واسه من فرق دارهنقل قول:
یه زمان میلان دژان ساویسویچ داشت طرفدار میلان بودیم الان از فوتبال ایتالیا متنفر شدم و ...
علی دمبه تپه های داوودیه به صرف آبگوشت (sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
My Least Favorite Life
(sm228)
(sm120)گل زدیم که