خیابانی میگه ایوانکو برانکوویچ(sm77)(sm77)(sm77)
(sm2)(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
خیابانی میگه ایوانکو برانکوویچ(sm77)(sm77)(sm77)
(sm2)(sm2)
(sm2)
خب ببین تو طرفدار هیچ تیمی نیست تو خارج . مثلن من هم یه زمان میلان رو دوس داشتم ، زمان آنری و لیونبرگ و برکمپ و ویرا و پیرس و .. آرسنال هم دوست داشتم اما در نهایت دوست داشتم منچستر قهرمان شه . ولی در تمامی ادوار طرفدار بارسلونا هستم . بدون اینکه ببینم چندمه و بازیکناش کین و خوب فوتبال میکنه یا نه میشینم پای تمام بازیاش . اوناییم که تی وی نمیذاره از نت انلاین میبینم . دید تو همون دیدیه که من به ارسنال یا میلان داشتم قبلن و الان ندارم چون بازیکناش عوض شدن و خوب فوتبال بازی نمیکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منچسترو میگه (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77) نازی چی میگه ؟ (sm155) آواتار هیتلر یا خدا(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)تو چرا دوس داری همش بزرینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آ خ آخ آرسنال (sm1) منم از زمان رونالد کومان طرفدار بارسا بودم (sm120) استیل ریوالدو که دیوانه میشدم رسماً(sm178)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من به غیر از بازسا تیمی باشه ریدیف طرفدارش میشم تا زمانی که خوب بازی کنه
یه لحظه به اسپیکرم ضربه وارد شد بید بی مجنون 6/8 شد خیلی باحال بود (sm2)
(sm2)کیونت میخاره یه نخل وردار باهاش ور برونقل قول: