تو تو انگلیسم فضولی میکنی؟(sm3)(sm2)
نکنه طرفدار سیتی هستی>؟(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
تو تو انگلیسم فضولی میکنی؟(sm3)(sm2)
نکنه طرفدار سیتی هستی>؟(sm120)
هر پنج لیگ معتبر اروپارو زیر نظر دارم (sm2)
نه فقط از کلوپ خوشم نمیاد (sm2)
دیدن رونالدو هم تو یووه حس غریبیه واقعا (sm120) تازه واسه من که بارساییم اینجوریه رئالیا چه حسی دارن دیگه ...
مربی دوست داشتنی(sm19)(sm120)
رونالدو(sm74)
آرمین یکی زیر ویدیو گل قدوس نوشته
اول اومدی بعد گل زدی یا اول گل زدی بعد اومدی؟
(sm2)
اینم خوب گفت..البته با چند روز تاخیر
احساس می کنم بیرانوند هم یه برادر دوقلو مثل میلاد و مهرداد محمدی داره که اون تو تیم ملی بازی می کنه،خودش تو پرسپولیس. (sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دهنشون سرویس (sm2)(sm2)
قدوس خیلی خوبه انصافا, خصوصا شوتای پشت محوطش
هرجور حساب کنی میتونست فیکس باشه جام جهانیو (sm25)
خداوکیلی حقشه جای شجاعی و دژاگه فیکس باشه تیم ملینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انگار هیچکس تو فوتبال امروز قرار نیست به حق خودش برسه ... (sm172) کاریوس باید فیکس لیورپول باشه اما فرستادنش ترکیه ... تف (sm172)نقل قول:
(sm59)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بره خدا به همراهش.. درم پشت سرش ببنده(sm120)