افرین بتو منم شنیدم تعجب کردم گفتم یجا فرق میکنه ولی اصن یادم نیومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
افرین بتو منم شنیدم تعجب کردم گفتم یجا فرق میکنه ولی اصن یادم نیومدنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
اینارو
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)(sm30)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امسال مثل سال قبلم نیست
امسال بی تو شعر میخونم
این اولین ساله که وقت عید
تو چشم تو خیره نمیمونم ... (sm50)
متصل(sm74)(sm88)
آقا دوستانی که این سریال شهرزاد مزخرفو میبینن:الان یعنی قباد حرومزادس؟(sm120)
پ.ن:تو خونه میبینن ما هم مجبور میشیم این مزخرفاتو ببینیم(sm120)
مثل جان اسنو حروم زادس (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اهل سریال دیدن نیستم نمیدونم قضیه این جان اسنو چیه.(sm120)نقل قول:
مال سریال game of throne (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...][فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 شبه تایم خوابم درست شده مث الی 9 میگیرم میخوابم 8 صبح بیدار میشم
(sm50)
(sm70)جفتش غلت کردی من ایجورمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون یه نفری که موزن تو اینستاگرام فالو کرده کیه ؟
عماد طالب زاده : محسن دوست خیلی خوب منه
محسن : من ایشونو نمیشناسم
(sm2)
هنوزم که یاد این کامنت محسن میوفتم خندم میگره (sm2)
بهروز رو چرا فالو نکرده ؟؟؟نکنه قهرن ؟؟ (sm74)(sm81)
به! سعیدم اینستاگرام داره(sm19)
بخدا قبله اینکه بفهمم رفیق چاوشیه به عنوان بهترین منتقد ایران قبولش داشتم.
منم میخوام ایجور بشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر پیام داری
به دلیل درخواست های فراوان عکس جدید
(sm74) اره میبینینقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امیر ! الان تاپیک 320 بسته شد برای کاربرای عادی درست ؟ خب آلبوم های 320 قدیمی که توی همون تاپیک هم هست توی صفحه اصلی سایت رایگانه و لینکش بازه
خب همش که نیسنقل قول:
یجا پیش همم نیس
تف به شرف نداشته مخابرات (sm3)
دمت گرم خیلی خیلی ممنون ! (sm176)نقل قول:
(sm50)اشترم ماهی 4 تومن زیاد بید میخوای بکن 5 تومن دائمی
قیافه یه بگا رفته
(sm120)کم کم محصولات شیائومی داره تو همه سایتا گسترش می یابه
مدیر هنر اول خیلی محسن رو دوست داره تو نظر سنجی موسیقی ما تو همه ی زمینه ها به محسن و آلبوم من خود آن سیزدهم رای داده بود با اینکه همون سال دوتا آلبوم حباب و عاشقانه ها رو منتشر کرده بود (sm120)
امشب اینو بزن (sm50)
تیزر نیست بزن دمو متصل
سجاد نمیدونی اسم آهنگه پریشانِ یا پریشانی
ی داره یا نداره
ی ندارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من سه قسمت اولو دیدم دیگه نگاه نکردم.نقل قول:
پروانه ها (sm50)