آهان راستی مینا باید شیرینی خونه جدید بهمون بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آهان راستی مینا باید شیرینی خونه جدید بهمون بده (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط rebasss [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اها اونجوريه اصلا اهل قليون نيستم فكر كردم كافي شاپهنقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm47)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من فقط خواستم يكم كلاس داشته باشه (sm59)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جهنم و ضرر كنارش نفري يه هاي بايم ميدم بهتون كامتون شيرين شه هي مجبور ميكنن آدم دست به جيب شه (sm2)
خب شما که به فکر کلاس کار هستی ایشالله یه شب شام رستوران سنتی صفاهان در خدمتمون باش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ببی تورو خدا نامردی تو خوراکیاشم موج میزنه؟ های؟ بای؟ حداقل عید 4تا قیمت میگرفتی (sm70)
É aspectos aqui ؟ (sm132)
من آب گازداره جزایر قناری رو سفارش میدما گفته باشم (sm2)نقل قول:
هرچقدر مینا نامرده ممد بامرده (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط special [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شماره کارت بدم عایا؟ (sm70)نقل قول:
مرسی همراهی ، اینو خوب اومدی (sm2)نقل قول:
مشکلی نیس ، های بایشم باید مال فرانس باشه گفته باشم (sm70)
من کلا آدم هماهنگی ـم فقط یه چشمک کافیِ (sm120)نقل قول:
餐飲業人士需要您的幫助نقل قول:
نوشته اصلی توسط دکتر سوکراتس [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm51)
عکسش کو پس؟! (sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صـــابـــــر بیام انزلی کُشتَمت (sm30)نقل قول:
جنبه(sm132)
ﺩﺭ ﺧﺎﻃﺮﺕ ﻣﺎﻧﺪﻩ
آﻥ ﺷﺐ که ﺗﻮ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻡ
ﺩﺭ ﮔﻮﺷﻪ ﯼ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﻧﻪ
ﺍﺯ ﺧﻮﺍﺏ ﺧﻮﺷﺖ ﺑﯿﺪﺍﺭ؟
ﮔﻔﺘﻢ که ﺑﺨﻮﺭ ﺍﯾﻨﺮﺍ
ﺳﺮﺥ ﺍﺳﺖ ﻭ ﭘﺮ ﺍﺯ آﺏ ﺍﺳﺖ
ﺍﯾﻦ ﺳﯿﺐ ﺧﻮﺩﻡ ﭼﯿﺪﻡ
ﺍﺯ ﺁﻥ ﻃﺮﻑ ﺩﯾﻮﺍﺭ
ﺧﻮﺭﺩﯼ ﻭ ﺧﻮﺷﺖ آﻣﺪ
ﺧﻨﺪﻩ به ﻟﺒﺖ آﻣﺪ
ﮔﻔﺘﯽ که ﺑﮑﻦ ﺣﺎﻻ
ﺗﻌﺮﯾﻒ ﺍﺯﯾﻦ ﺩﯾﺪﺍﺭ
ﯾﺎﺩﺵ ﻫﻤﮕﯽ ﺧﻮﺵ ﺑﺎﺩ
ﻣﯿﺪﺍﺩﯼ ﻭ ﻣﯿﮑﺮﺩﻡ
ﺗﻮ ﺩﺭﺱ ﻣﺤﺒﺖ ﺭﺍ
ﻣﻦ ﮔﻮﺵ به ﺍﯾﻦ ﺍﻗﺮﺍﺭ
ﻣﻦ ﻋﺎﺷﻖ ﻭ تو ﻋﺎﺷﻖ
ﮔﻔﺘﻢ که ﺑﺪﻩ، ﺩﺍﺩﯼ
ﻭآﻧﮕﺎﻩ ﻓﺸﺮﺩﻡ ﻣﻦ
ﺩﺳﺘﺎﻥ ﺗﻮ ﺭﺍ ﺍﯼ ﯾﺎﺭ
ﺷﺐ ﺑﻮﺩ ﻭ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﯼ
ﺩﺭ ﭘﺸﺖ ﺗﻮ ﺑﻨﺸﺴﺘﻢ
ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﺗﻮ ﺭﺍ ﮐﺮﺩﻡ
ﻫﺮ ﻟﺤﻈﻪ ﺩﻋﺎ ﺑﺴﯿﺎﺭ
ﯾﮏ ﻟﺤﻈﻪ ﻧﻔﻬﻤﯿﺪﻡ
ﺁﺏ آمد و ﺭﻭﯾﺖ ﺭﯾﺨﺖ
ﻓﻨﺠﺎﻥ ﭼﭙﻪ ﺷﺪ ﯾﮏ ﺩﻡ
ﺍﺯ ﺩﺳﺖ ﻣﻦ ﺑﯿﻤﺎﺭ
ﺍﻧﮕﺸﺖ ﺧﻮﺩ آﻭﺭﺩﻡ
ﮐﺮﺩﻡ ﻫﻤﮕﯽ ﺳﯿﺨﺶ
ﺗﺎ ﺑﻬﺮ ﺗﻮ ﺑرچینم
ﯾﮏ ﺷﺎﺧﻪ ﮔﻞ ﺗﺒﺪﺍﺭ
ﺩﺭ ﺩﺳﺖ ﺗﻮ ﻧﺴﭙﺮﺩﻩ
ﺗﻮ ﺩﺍﺩ ﺯﺩﯼ ﺍﯼ ﻭﺍﯼ
ﮔﻔﺘﯽ که ﺑﮑﺶ ﺑﯿﺮﻭﻥ
ﺍﺯ ﻧﺎﺧﻦ ﻣﻦ ﺍﯾﻦ ﺧﺎﺭ
ﭼﻮﻥ ﭘﺮﺩﻩ به ﺑﺎﻻ ﺭﻓﺖ
ﺗﻮ ﺩﺍﺩ ﺯﺩﯼ ﺩﺭ ﺩﻡ
ﺑﯿﺮﻭﻥ ﻫﻤﻪ ﺭﻭﺷﻦ ﻫﺴﺖ
ﺍﺯ ﻧﻮﺭ ﭼﺮﺍﻍ ﺍﻧﮕﺎﺭ
ﮔﻔﺘﻢ که ﺑﺮﻭ آﻧﻮﺭ
ﺑﺮﮔﺮﺩ ﻭ ﺑﮑﺶ ﭘﺎﯾﯿﻦ
ﺍﺯ ﭘﻨﺠﺮﻩ آﻥ ﭘﺮﺩﻩ
ﮐﯿﻦ ﻧﻮﺭ ﺩﻫﺪ ﺁﺯﺍﺭ
آن شب، ﺷﺐ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﻮﺩ
ﻫﯽ ﮐﺮﺩﻡ ﻭ ﻫﯽ ﺩﺍﺩﯼ
ﻣﻦ ﮔﺮﯾﻪ ﺑﺮﺍﯼ ﺗﻮ
ﺗﻮ ﻋﺸﻖ به ﺍﯾﻦ ﺩلدار
"ایرج میرزا"
جوون ایرج میرزا (sm51)
صابر میام انزلی اون ترازورو تو سرت خورد میکنمآآآآآ(sm89)نقل قول:
اگه من خودمو معرفی کردم = )))
منم میشم نامرد =)))) مینا هم خوب کاری کرد اصن (sm30)
(sm189) همکارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلی هم بهش خندیدیم...(sm30)
نقل قول:
- (sm2)
همین فرمون بیا جلو داشم ، اصنم تیریپ خانوما نباید خرج کنن رو بر ندار ، من و تو توی کرج مهمون حساب میشیم (sm70)نقل قول:
نگفتم قاتل سریالی هستش ، احتمالا منم یکی از قسمتای سریالشم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط azade [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیگه دیدمت میشناسمت (sm120)
ديشب یک ظرف یک لیتری باخودم بردم پمپ بنزین ومبلغ ۱۳۰۰ تومان دادم یک لیتربنزین **** گرفتم، خيلى شاكى شدم و بهم زور اومد...
ولى وقتى یادم امد که درسال ۵۷ برای خرید ۱۳۰۰ تومان بنزین باید ۶ بشکه ۲۲۰ لیتری باخودم میبردم يه نفس راحت كشيدم گفتم خدارو شكر اونطورى سختر بود...
اون زمان خیلی مردم سختی ميكشيدن هاااااااا!!
از تبریز خبر رسیده که شهر بدجوری شلوغ شده
.
.
.
.
.
.
.
آخه همین الان اعلام کردن یوونتوس و بارسلونا دو - دو مساوی شدن و تراکتور سازی قهرمان اروپا شده
به سلامتی بازیگر شدی ؟؟؟ آقا یه امضا میدی ؟؟؟نقل قول:
این سریالتون چند قسمته هست ؟؟ از کدوم شبکه پخش میشه ؟؟؟
دیروز از ترس اینکه منو ببینه از طرف دیگه خیابون از جلو مغازش رد شدم به خیال اینکه منو نمی بینه ! ولی زهی خیال باطل از بس مشتری نداره اومده بود جلو مغازه مثل عقاب تا جایی که میرفتم نگام میکرد (sm2) حالا شما میگی ازش عکس بگیرم (sm2)نقل قول:
اصن طبق اصراری که دارن حقوق زن و مرد مساوی بشه دو دفه خرج کنن تا تساوی قشنگ برقرار بشه (sm120)نقل قول:
100 سی سی بده خودمُ آتیش بزنم (sm50)نقل قول:
بفرماید ناهار-شام (sm172)
دیالوگ های فیلم سوته دلان با بازی بهروز وثوقی در نقش مجید و جمشید مشایخی در نقش داش حبیبب
اگه تا حالا ندیدید پیشنهاد میکنم حتما" ببینید خیلی قشنگه ثانیه به ثانیش خندس
داش حبیب: باز زیر پل رفتی چیکار پسر؟
مجید: جوب گردی.
داش حبیب: خودتو شل کن.
مجید: من که شل خدایی هستم، یه زنجیر جستم نیم زر، حظ کن، آلمانیه!
داش حبیب: چرا نیومدی در دکون؟
مجید: امروز جمعه اس تعطیله!
داش حبیب: امروز دوشنبه اس، خیلی داریم تا جمعه.
مجید: نخیـــــــــــر! تو اون تقویمه که آقام اون سال عید خودش با دست خودش بهم عیدی داد امروز جمعه اس
داش حبیب: اون تقویم باطله ست.
مجید: واسه من جمعه جمعه آقامه، شنبه شنبه آقامه، خواه مرده خواه زنده. جخ تقلید مرده جایزه، آقا میگه بالا منبر.
مجید [رو به خودش]: چشم شیطون کر توپّ توپّم، این مالو منال مفتی همچین هلو برو تو گلو گیر نیومده، حاصل یک عمر جوب گردیه. آقامون ظروفچی بود، خودمون شدیم جوبچی، آقا مجید ظروفچی جوبچی، میخ زنگ زده، زنجیره زنگ زده ، تارزان زنگ زده، ساعته زنگ زده، حواستو جمع کن ساعت زنگ زده دیگه زنگ نمیزنه چون زنگاشو زده...
والا اینجور که معلومه من نقش جنازه رو ایفا میکنم ، مث اینکه قراره با ترازو خمیر بشم ، اطلاعات تکمیلیشو باید از خود آزاده که بازیگر نقش اول هس بپرسی .نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پوزخندم میزد یا نه؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من بجاش بودم ادکلن بدست بیرون مغازه منتظرت میموندم (sm70)
والا ، فقط تو چیزای خوب حقوق برابر میخوان ، اصن یه وضی .نقل قول:
گرفتاریم اصن ای بابا ای بابا ...نقل قول:
ای بابا خودتو نابود نکنی پسرنقل قول:
از بستر مهتاب و می از دنج رویا و هوس
تو رفتی و نجات من از خودکشی یه معجزه ست (sm25)
یادمان باشد اگر خاطرمان تنها شد طلب عشق ز هر بی سرو پایی نکنیم
(sm50)
ازاده اینجا نقش کارگردان رو داره ....نقل قول:
ولی خب همینطوری که نمیاد بکشتت .... یه سری شرایطی لازمه ...
مثلا اینکه اول عاشقت میشه ، بعد از داغ عشقت شبا خوابش نمیبره ، بعد برای اینکه برنامه ی خوابش رو بهم زدی میاد ترازو رو توی سرت خورد میکنه ...
به هر حال توقع هیچ گونه منطقی رو نداشته باش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 320[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
MP3 128[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm144)(sm144)(sm144)
یه چی نشونتون بدم یکم حالتون بد بشه ؟؟؟
ویرایش
فهم و شعور چیزیه که ازش غافلینقل قول:
نوشته اصلی توسط daadaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خجالت نکشیدی همچین حرفی زدی
دگر شمع میارید که این جمع پراکند
دگر اود نسوزید کزین بزم صفا رفت (sm1)
متاسفم برات با این مغز نداشتت
ارزش نداری تا جوابت رو هم بدم
متاسفم برای باران که اجازه میده همچین آدمایی بیان اینجا
نقش اول هستش کارگردان کجا بود ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه باوووو از این فیلم از الکیا که نی همه چی سر عشق و عاشقی باشه ، یه کاری نکن فانتزیش کنم بنویسما (sm2)
بده ، الان ماهی خوردم دیگه جا ندارم ، هیچ خوراکی میلم نمیکشهنقل قول:
من یه کلمه حرف میزنم که به نظر خودم بدمیاد تا چند روز حالم بد