مذاکره کفاشیان با دیوید مویس برای جانشینی کیروش (sm30)
نمایش نسخه قابل چاپ
مذاکره کفاشیان با دیوید مویس برای جانشینی کیروش (sm30)
چقدر هیجان قسمت اخر واکینگ دد زیاده(sm178)
عالی بود(sm88)
(sm27)
(sm178)
(sm74)
در حال حاضر 79 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 78 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)
امیر برو بیرون از تاپیک منم تنها بشم اینو بنویسم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 77 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 76 مهمان ها)
- [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)
(sm2)
(sm120)
(sm176)
نوکرم داش
- (sm50)
آیتالله مکارمشیرازی گفت: تعطیلات زیاد نه تنها مفید نخواهد بود، بلکه یک خسران است.
اینم حرام شد (sm2)
- (sm77)
همه رفتن کسی دوروبرم نیس..(sm59)
سیزده را همه عالم به در امروز از شهر
من خود ان سیزدهم کز همه عالم به درم (sm50)
- (sm176)
اکبر رفته توابعِ توابع (sm120)
سیزده را همه عالم به در امروز ..
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
برای اولین بار در ایران: ساعت مچی هوشمند طلا ۱۸ عیار اپل واچ مدل (APPLE WATCH EDITION) در ۲ رنگ سرمه ای و کرم با ۹۴% تخفیف و پرداخت تنها 1,968,000 تومان به جای 32,800,000 تومان
(sm77)(sm196)
مگه میشه ؟(sm54)
چینیش هم اومد به این زودی ینی
اصله ایننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
قیمت خودش خداتاست بعد اومده میگه ۱ تومن ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هرچی ادم عقده ای هست میره اینو می خره
اشتباه تایپی فکن کنم 32 میلیون نیستنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینکه گذرنامه کارلوس کیروش رو تو فرودگاه امام توقیف کردن، منو یاد بچگیهام میندازه که کفش های مهمونامون رو قایم میکردیم که شب بمونن و نرن...(sm120)
پیوند عمر بسته به موییست هوش دار
غمخوار خویش باش غم روزگار چیست
مستور و مست هر دو چو از یک قبیلهاند
ما دل به عشوه که دهیم اختیار چیست
(sm50)(sm50)
معلوم نی چی مذاکره کردن که دو طرف دو روزه صداشون در نمیاد (sm70)
سجاد بوزینه مگه بت نگفته بودم پیج سینجول که فیس زدی رو پاک کنی ..
زیرنویس arrow .. (sm74)
باو نحسه هر کاری میکنم پاک نمیشه خودش خودش رو به روز میکنه معلوم نی چجوری پست میذاره دارم کم کم میترسم ازش (sm2)
تو مگه فیس بوکت درس شده ..
اره فرداش درست شد نمیدونم چش شده بودنقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خو رو حالت خف باش ..
سرشو بگیر جق باش ..
شاخصترین سناتور دمکرات مخالف توافق با ایران که با اوباما هم حسابی درگیر بود ...دقایقی پیش از سوی مقام های قضایی به فساد مالی متهم شد(sm120)
(sm30)نقل قول: