@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm137)(sm213)
نمایش نسخه قابل چاپ
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm137)(sm213)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm79)(sm168)(sm79)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من که چشم آب نمیخوره (sm120) ولی سپاس (sm10)
دیجی کالای د.یوث هیچی نداد، یه تبریکم حتی نگفت، بی شعور (sm3)(sm120)
ی لپ تاپ میفرستن در خونتون امروز(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چشمها را باید شست(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصن کیون لق دنیا(sm120)
دیجی از دهنت بشنوه (sm2) میخوان سورپرایزم کنن (sm118)(sm2)نقل قول:
فاک یه (sm118)(sm120)نقل قول:
دختری یک تبلت خریده بود.
پدرش وقتی تبلت را دید پرسید
وقتی آنرا خریدی اولین
کاری که کردی چی بود؟دختر گفت: روی صفحه اش را
با برچسب ضدخش پوشاندم و یک کاور هم برای جلدش خریدم
.
پدر: کسی مجبورت
کرد اینکار را بکنی؟
دختر: نه!
.
پدر: به نظرت با این
کارت به شرکت سازنده اش توهین شد؟
دختر: نه پدر، اتفاقا خود
شرکت توصیه میکند که از کاور استفاده کنیم.
.
پدر: چون تبلت زشت و
بی ارزشی بود اینکار را کردی؟
دختر: اتفاقا چون دلم نمیخواهد ضربه ای بهش بخوره و از قیمت بیفته این کار را کردم.
.
پدر: کاور که کشیدی زشت شد؟
دختر: به نظرم زشت نشد؛ ولی اگه زشت هم میشد، به حفاظتی که از تبلتم میکنه می ارزه.
پدر نگاه با محبتی به چهره دخترش انداخت
و فقط گفت: "حجاب" یعنی همین!
دختر كاور روي تبلت را كند و به پدر گفت ك.س خواهرت کس.کش با اين استدلالت، اصن میخام برم ک.س بدم به تو چه
.
و پدر ك.ير شد
داستان ما هم به گ.ا رفت
دختره ی بی ادب نذاشت یه نکته اموزنده از تهش در بیاد..!!
آقایی (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اعع حالا شد ای جان (sm2) قول دادم دیگه (sm120) اگه تا اون موقع خودم اخراج نشده باشم و تحریم ها برداشته شده باشه و اوضاع رو به راه باشه میبرمت سر ِ کار (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اشک نمیریزه طفلک ، بغض میکنه و میترسه (sm120) منم سعی میکنم تند باهاش برخورد نکنم البته جوری که پورو نشه(sm120)
(sm30)(sm2) بابا این زنه منشی دفتر رئیسمونه که ادعاش میشه(sm120) یه بار رفتم برم پیش رئیس الکی لفت میداد و نیم ساعت نشسته بودم ، منم حسابی قاط زدم و ر..دم بهش(sm25)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]