فرقی نمی کنه کلا نت ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
فرقی نمی کنه کلا نت ریدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط milad771 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طبق امار جدید بهترین شرکت سه ماهه سوم سال شدنقل قول:
بعضی ها هم خیلی مینالن ازش بازم میگم بستگی به شهر داره شاتل نیس ؟
همایون شجریان ... (sm50)
من هیچ ندانم که مرا آنکه سرشست
از اهل بهشت کرد یا دورخ زشت ... (sm50)
اسیاتک دارم.نقل قول:
سرعت 1 مگ.130تا بیشتر نمیره
1ماه 73 تومن.نامحدود.
راضی ام.
بچه ها سالار عقیلی زنده است آلبوم نداده چند وقته (sm120)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شاتل هست ولی تعرفه هایی که آسیاتک گذاشته خیلی عالیهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1ساله 60 گیگ 60 هزار تومن (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm55)نقل قول:
نوشته اصلی توسط CHACHAK [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)منم 20 تومن بن دارم میخوای بش بده بشه 40 تومننقل قول: