جان خودم یه مدت خیابون میرفتم پُشت سرم رو نگا میکردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جان خودم یه مدت خیابون میرفتم پُشت سرم رو نگا میکردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مرگ از انچه فکر میکنید به شما نزدیک تر است(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه عجب بیداری (sm2)(sm2)نقل قول:
نه دیگه یکی دو بار دیگه رفتم سرشو میندازه پایین(sm2) ترسیده(sm2)
چون هنوز نتونستم بخوابم(sm81)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط penhold [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط بلدی این ضعیفه هارو اذیت کنی(sm2)
عجیبه نتونستی بخوابی ؟(sm120) نکنه سحری زیاد خوردی ؟ (sm2)نقل قول:
فقط همین یه خانم و سه تا نره غول دیگه هستن که البته سن و سالشون از من بیشتره ولی ازم میترسن (sm2) رضا خانی هستم واسه خودم(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان چه دروازه بانی داره امریکا(sm2)
البته به چشم هیچی(sm2)
خجالت بکش (sm120) مثلاً روزه هستی (sm25) الکی منو تحریک نکن ، من زن دارم (sm2)نقل قول:
2تا نه(sm120) خونه مادربزرگم بودیم افطار و سحر.. جمع زیاد بود... نخوابیدیم تا سحر.. دیگه بعد سحر با پسرعموهام اومدیم خونه.. من خوابم نمیگیره(sm81)باز باید 12 بخوابم تا افطار(sm2)نقل قول:
ی چک ی بار یکی بخوابونه تو گوشت میفهمی(sm120)
گفتم به چشم هیچی(sm2)اگه روزه نبودم میگفتم به چشم هرچی(sm120)نقل قول:
انصافا قیافش باحاله... بهترین دروازه بان جام جهانی شد(sm120)
احسان امسال کلاه گیس تیمتونو چندم میکنه؟(sm2)