نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامله نکنین ابرارو
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
حامله نکنین ابرارو
کیان پورتراب لحنش (sm3)
3."Fick dich" ("Fuck You")
(sm2)شنیدن داره
Rammstein
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویدیو سینگل اومد
رناتو: «زمان گذشت و من عاشق زنهای بسیاری شدم و هنگامی که آنها مرا در آغوش میگرفتند، میپرسیدند آیا فراموششان خواهم کرد؟ و من میگفتم: "نه، فراموشت نخواهم کرد"...
اما تنها کسی که هیچگاه فراموشش نخواهم کرد کسی است که هرگز نپرسید...»
Archive یه ترک به همین اسم داره عالیه فعلا اونو گوش کن آب بندی شی رمشتاین کوبنده تره قطعا (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- تو عاشق غمگینی هستی
- مشخصه؟
- یک خانم عاشق شاد غذا رو میسوزونه، اما یک خانم عاشق غمگین یادش میره اجاق رو روشن کنه
خفه شو دو دقه مگه نمیبینی دارم دیالوگ ماندگار شیر میکنم ..
نظم پست های منو به هم زدی ..
فقط ببین ویدیوش چه شاهکاریهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این تیل لیندمان دیوث خیلی خوبه تو ویدیو هاشون خوشگل میتونه با همین موزیک ویدیو ها اسکار بگیره
بازیش تو Mutter جاودان شد