نه پس بیاد داشته باشه (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
نه پس بیاد داشته باشه (sm120)
کماکان پاروی بی قایق و زیر و بم شدن نت ها ..
همه دنیارو بگیره .. (sm74)
غیر از خودت که واقعیت داری ..
روزبه شاهکار گفته ..
یک بار هم که آمده ای ما را ..
جز ..
(sm120)
سرگشته ی محضیم و
در این وادی حیرت
عاقل تر از آنیم
که دیوانه نباشیم ... (sm50)
ال گیلانو (sm120)
و گل و گل و گل برای سپید رود رشت حسین کعبی حسین کعبی با 40 سال سن دقیقه 40 دروازه رو باز میکنه(sm2)
پویا (sm2)دایرکت نفرستین جواب نمیدم زندگی خصوصیم به کسی ربطی نداره (sm120) دخترا : چرا عزیزم (sm2)
چه عجب
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] محمد حيدرى اهنگساز شيرين پنجه هم رفت,بگير آسوده بخواب بى درد و غصه
یه کیس قدیمی دارم پورت hdmi نداره واس اینکه ازش با hdmi فیلم پخش کنم تو تلویزیون چیکا کنم امکانش هست ؟ خرید قطعه ای چیزی؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
منم دقیقا به همین دلیل رفتم وگرنه که ارشد قبول شده بودمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتم و الان دوره تموم شد برگشتم (sm59) سلام...
15 (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtabaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
7 ماه دیگه نبوووود(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی پروین در تمرین کلمهای را استفاده کرد که من نمیتوانم اینجا بگویم و بچه ها هم خندیدند، من هم وقتی دیدم بچهها خندیدند به آنها گفتم اگر علی پروین این کار را با من بکند من همان کار را با شما انجام میدهم، پس بهتر است نبازیم. (sm30)(sm2)
عالیه فقط 45 تومنی بخرم 90 تومنی یا 120 تومنی؟(sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایت زاغارتی هم هست نام تقلیدی از دیجیکالا(sm54)
Melissa Riso
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)(sm1)
دوستان اینها بروسونین 720
Equals 2015
The Dead Room 2015
In Your Eyes 2014
Mercury Plains 2016
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] (sm50)
مهران عباسی رید میکس(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)حالم خوب نیست تب کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام نویدکم... (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به سلامتی، خسته نباشی... (sm134)
از اکبر چه خبر؟! خبر داری ازش؟! (sm50)
(sm81)
Yaghma Golrouee - Dokhtari Ke Cheshmash Abi Bood (sm50)
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پ.خنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Sting - Shape of My Heart (sm50)
دختر ماه و مهر من اومده و پشت دره(sm70)
پس بیا که میخوام بهت تجاوز کنم(sm51)(sm2)
(sm173)
امان از درد دوری .. (sm50)
رفتم یه دوش گرفتم بهتر شدم آب ولرم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انسان چرا وقتی که به قدرتی میرسه
خودشو گم میکنه این همه ظلم میکنه
(sm50)
این همه حرص و طمع برای چیست
آخه این دنیا مگه سرای کیست
شاهان همه رفتن کاخ ها بجا مانده
شاه و گدا مردند دنیا بجا مانده
(sm50)
همه تشنه لبیم، ساقی کجایی
گرفتار شبیم، ساقی کجایی... (sm50)