الان محسن چن دفس شعرشو میذاره نمیدونم منظورش چیه داره به من میگه خودت پخشش کن یا منظورش اینه که فلانی خودم به فکرش هستم (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
الان محسن چن دفس شعرشو میذاره نمیدونم منظورش چیه داره به من میگه خودت پخشش کن یا منظورش اینه که فلانی خودم به فکرش هستم (sm2)
(sm2)نمیدونم والا برای ستمگر که نیم ساعته تصمیم گرفتیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کم بزن همیشه بزن (sm59)
پول بدید البوم گروه دیوار بگیرم 18 تومن
(sm2)روز پخش گم و گور شد گفت تو کوه گم شدم این دفه معلوم نیس چه بلایی سر خودش بیارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نشد (sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
وقتی 8pic عکس آپ میکنم ، لینک مستقیم برای انجمن رو اینجا کپی میکنم
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب مشکل چیه