این حسن فک کنم میلیونر شده دیگه (sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
این حسن فک کنم میلیونر شده دیگه (sm54)
هاکی رو نمیدونم(sm120) در زمینه هاکی تخصص ندارم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار مدتی از شکست عشقی قبلیت بگذره بعد پروژه جدید شروع کن(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عجب هوای ابری ه (sm50)
خداوکیلی این اطلاعات رو از کجا در میارید اخه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mali68 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اخرین شکست عشقی من مال دو سال پیش بوده ، فعلا رو دور بردم گاهی مساوی (sm70)
دیشب خواب دیدم دارم با اصغر فرهادی راجع به سرنوشت الی بحث میکنم.(sm50)..قدش،از من کوتاه تر بود فقط نمیدونم چرا(sm2)
پرز با 25 ملیون یورو کاره انتقال مارکو رویس رو نهایی کرده و با دورتموند به توافق رسیده(sm118)(sm81)(sm59)(sm176)(sm10)(sm174)( sm132)(sm93)(sm134)(sm135)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm54)(sm120)(sm128)
(sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
موفق باشی سجاد عزیز...بهت تبریک میگم داری تو عرفان به جاهای خوبی میرسی(sm2)..نقل قول:
تو نبودی تو باشگاه عاشق شدی؟بگی نه زدمتا(sm39)