نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شروع کنید دیگه (sm98)
نمایش نسخه قابل چاپ
نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شروع کنید دیگه (sm98)
(sm77) چرا اینطوری ـــــــــــــی؟
نمیدونم
مجتبی درست نشد؟ (sm25)
فعلا که نه .....نقل قول:
یه خورده کار دارم ...
کارم تموم شه مینصبم رو لپتاپ ببینم چی میشه
درود - طاعات قبول (sm91)-_______ اگه یکساعت بسه شه - گاه با اعمال شاقه می شود نزدیک دو ساعت (sm96)(sm124)نقل قول:
التماس دوعا (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من صابر 68 سال دارم (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mojtaba00222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)(sm127)نقل قول:
(sm2) دهنت صابر (sm30)
این دیگه ســـ.وپر ویرایشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsansalehi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شیخی در جمع زنان از حجاب سخنرانی می کرد. زنی گفت: من در منزل هم با چادر هستم. شیخ گفت: آفرین بر شما، کلید بهشت را به این زن بدهید. زن دیگری گفت: من در منزل با شورت می گردم. شیخ گفت: افرین بر شما ,کلید منزل ما را هم به این خواهر بدهید!