(sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50)
(sm50)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کلاً زنِ مَردُم . . . (sm51) (sm25) (sm51)
(sm74)
بر من ستم زمانه میبین و مپرس
اشکم چو اناردانه میبین و مپرس
احوال درون خانه نتوان گفتن
خون بر در آستانه میبین و مپرس ... (sm50)(sm172)(sm27)
مث خودت(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چند تا آهنگ قدیمی که همه دل خوشی ها مه . . . (sm172)
- (sm50)
(sm50)
(sm50)ــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــ
(sm2)
(sm50)
آدمی که شادی نداره به خدا آزادی نداره
می کنه زندگیشو زندون (sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm50)
(sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رفتی و بی تو دلم پر درده
پاییز قلبم ساکت و سرده
(sm74)
برای گفتن من ، شعر هم به گل مانده
نمانده عمری و صد ها سخن به دل مانده
صدا که مرهم فریاد بود زخم مرا
به پیش زخم عظیم دلم خجل مانده
از دست عزیزان چه بگویم گله ای نیست
گر هم گله ای هست دگر حوصله ای نیست
سر گرم به خود زخم زدن در همه عمرم
هر لحظه ، هر لحظه جز این دست مرا مشغله ای نیست (sm50)
(sm88) (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm50)
برای این دربدره بی سرزمین گریه نکن (sm50)(sm172)
(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm118)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] دلت برای پاییز تنگ شده (sm2)
...(sm50)
این آخرین دفاعمه
راضی ام از جرم خودم
از این که لحظه ی فرار
عاشق زندانبان شدم
این آخرین دفاعمه
پیش تو اقرار می کنم
اگه گناهه عشق من
دوباره تکرار می کنم
با خبرم از آخرِ
هر ضربه ی نگاه تو
من پاک میشم تو تنِ
آغوش بی گناه تو
دری که بستم رو خودم
دوباره وا نمی کنم
برای بخشیده شدن
هرگز دعا نمی کنم
(sm50)
ابد نوشتم رو تنِ
این میله های انتظار
تا روز آخر جرممو
هر روز یاد من بیار
آزاد نکن دیگه منو
وقتی نمی تونم برم
ازت فرار نمی کنم
وقتی خودم مقصرم
(sm1)
برای [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]حساسم به تو
یک عمر زندونی کمه
من بی دفاعم پیش تو
این آخرین دفاعمه
دری که بستم رو خودم
دوباره وا نمی کنم
برای بخشیده شدن
هرگز دعا نمی کنم
این آخرین دفاعمه
پیش تو اقرار می کنم
اگه گناهه عشق من
دوباره تکرار می کنم
(sm50)
هادی تو هم صصخل شدی که(sm168)
تو وقتی این آهنگ مرجانو نشنیدی تو عمر ننگینت دیه مه چه بگم (sm3)
آهنگ خوبیه .. مهدی یراحی آهنگ بی دفاع (sm50)نقل قول:
عمر ننگین(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با تو نبودمانقل قول:
پیشنهاد میکنم بهت برو گوش کن اینو (sm50)
آها حله(sm59)
ولی این جملتو دوس داشتم(sm50)
عمر منم ننگینه ولی اون دیگه اخرشه (sm51)نقل قول:
(sm2)