جمع کنید بابا خودتونرو**** با این فوتبال (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
جمع کنید بابا خودتونرو**** با این فوتبال (sm120)
اره یه دفاع راست خوب + ده خیا البته با اجازه الی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من هم از خامس راضیم هم از ایسکو و هم در اینده نه چندان دور از رویس (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کریس یه فصل دیگه بازیکنه رفتنیه (sm70)یا این فصل یا سال دیگه اخرای بازیش تو رئاله (sm70)
ايسكو حيفه واقعا همين الانم بهش كم بازي ميرسه حقش بيشتره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اينده رئال خدايي اين ايسكو رويس از جنس شيشت يك روز در ميون مصدومه (sm3)
فقطم اسمه و ال از نظر كيفيت ولله چيزي از بقيه بالاتر نيست!!
هامس خيلي نچسب و گوشت تلخه (sm2)
(sm102)
پ رويس ديگه چيه؟؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خدايي خريد وينگ و هافبك ديگه خريت (sm120)
ممد دفاع راست خوب سراغ نداری البته به جز دارمیان و دیشلیو که من از جفتشون خوشم نمیاد (sm70)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یادش بخیر میگفتن کارلو مربی نیست (sm50)بیل بازیکن نیست (sm50)لوکا در حد سانگه (sm50)
طرف سه ماه تو تیم بوده انتظار دارن در حد دیماریا که سه سال تو تیم بوده بازیکنه (sm70)
پس از تو روی من بمبای خنثی هم عمل کردن (sm50)