(sm185)عزیز دلم وای وای (sm47) یار خوشگلم وای وای (sm47) تو رو که دارم وای وای (sm47) عزیز دلم وای وای (sm185)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm185)عزیز دلم وای وای (sm47) یار خوشگلم وای وای (sm47) تو رو که دارم وای وای (sm47) عزیز دلم وای وای (sm185)
الی هم سیگاری شد (sm74) ای تف تو این روزگار (sm81)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مامانمو میخوام (sm86)
(sm209) این بنر چیه رو سایت
کو(sm198)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سایتو باز کن ببین خیلی تابلویه (sm2)
دایی چپول (sm30)(sm2)
به دلیل ازدحام جمعیت قبل از حضور لطفا هماهنگ فرمایید (sm2)(sm2)
اهان(sm2)نقل قول:
اولا يه جوري نوشته دايي چپول رنگين كماني انگار شخصيت اول رنگين كمانه.بابا اين در هفته فكر كنم فقط جمعه ها مياد يه ٢ تا زر ميزنه و تمام(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعدشم اين يارو كيه كه قيافش مثله كوكو سيب زمينيه؟ كلاه قرمزي فيك واسه خودشون جور كردن(sm2)
(sm2)نگو که میشینی اینا رو نگا میکنی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]