(sm2)تو کس مغز چرا دانلود کردی ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی کلیپی که آپلود کردم رو دیدی ؟؟؟
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)تو کس مغز چرا دانلود کردی ؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راستی کلیپی که آپلود کردم رو دیدی ؟؟؟
نمیدونم شاید مشکل از نت باشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی به حرف این دیوثا نکن ، اینا دیوثن چشم ندارن یه اسم کاربری خوب ببینن
نه انگار یکی خوشش اومد منم خوشم میاد اگه کسی بخنده به خودش بخنده یه سرچ کوچیک کنه میفهمه بزقوش یعنی کوه اونم چه کوهینقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرم شلوغ شد نفهمیدم چی زدم الان دیدم wav نیست واقعا از صمیم قلبم واسه خودم متاسفم
در نبود از من بهروز پایگان بد گفتید و به سلیقه ی من تو فیلم و آهنگ شک کردید شرم بر شما مردمان بی ایمان (sm120)
بخاطرت بلاک شدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ای دیوث اعظمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی سنگینه البومنقل قول:
کار یه روز نیست گوش دادنش
قدا سرت سگ تو روحانی حسامی - اینم یکی میشه مثل بقیه که با چاوشی کار کردن و الان دارن با حامد زمانی کار میکنننقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل و قول اشتباهی گرفتم شرمنده آرمین رسول نقل تو بود
من تورو دوست میدارم خیلی (sm134)نقل قول: