(sm51)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm51)
امشب ساعت 10 یادت نره @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گیرت بیارم (sm222)(sm90)
(sm30)
هادی ایتا ک ر داری همه تنا خایی ب گایی(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دقیقا نفهمیدم چه کس گفتی (sm2)
عرشادی پاپ گوش نمیدم مخصوصا طرف موذن هم باشه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث میگم مهدی یراحی موذن کجا بود (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترجمه کن @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث نشنیدی مگه؟ فکر کنم تو اون برنامه فکاهی ماه عسل بودنقل قول:
باید دستمال بزنی و اذان بگی (sm50)
فوتبال چرا اینطوری شده همه بزرگا دارن (sm3)
یه شیر داری همرو میخوای باهاش ...(sm25)نقل قول:
(sm2)
حالم خرابه...(sm50)
(sm50)
روزای یکنواخت (sm50)
زندگی يه بازيه كی از عمرش راضيه(sm50)
(sm50)
(sm50)
نقل قول:
دیر اومدم . . . (sm74)
فردا بگیر(sm50)
تکرار ساعت 14 روز بعد
اگه خواب نه بودم حلّه . . .
می گم ساسی : من اون انقلاب 57 قبلی رو دارم . . . مطمئنی با هم فرق می کنن !؟ (sm132)
البته نه دیدمش . . .
آره صابر با تدوین جدید و تصاویر تازه
عیب م نداره از ساعت 10 صبح هم میتانی بزاری روی ضبط بعد تخت بگیری بخوابی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این دیوثی که من دیدم ب شخمش میگیره
آلبوم گذشته ی حمیرا چه قدر قشنگه (sm81)
هنوز این دیوار سنگی سایه بونه واسه من
سقف کوتاه اتاقم آسمونه واسه من
هنوز اون پرده همون رنگه همون رنگ کبود
با همون شکل قدیمی با همون نقشی که بود
اما ما اونی که بودیم دیگه نیستیم واسه هم
تو خودت اینو میدونی چی بگم من چی بگم
گِله ها خیلی زیادن قد دیوارای شــــــهر
چی بگم گفتنی ها همیشه تلخن مثل زهر
هنوز آیینه رو طاقچه است هنوز عکسها رو دیواره
هنوزم پنجره بسته ست با من کاری نداره
اما ما اونی که بودیم دیگه نیستیم واسه هم
تو خودت اینو میدونی چی بگم من چی بگم
(sm50)
ترجیح می دم الان بودم دیسکو تو بغداد . . . (sm50)
(sm59)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون شب توی بغداد . . . (sm74)
(sm90)(sm108)(sm103)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس ازین واضح تر نداری جق بزنیم روش (sm50)
نقل قول:
بشین سریالای عربی رو به بین واضح . . . (sm50)
ودکا سه تقطیره . . . (sm81)
95 در 100 الکل . . . (sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پلی . . . (sm50)
(sm50)