خواهش (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خواهش (sm120)(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط بزقوش [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صدا البومشم کم شده بازم
ساعتا خوابن قشنگ صدا میداد
من هنوز تو تونل کندوان نگاه تو گیر کردم بالای 20 بار پلی کردم همش برام تازگی دارهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمش گرم که همیشه عالی میکنه
همیشه عالی میکنه ؟ راضی هستی ؟ (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)
دارم شام میخورم نمیزارید آرامش داشته باشم - من راضیم که میکنه همین که میکنه بهترینه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
راکی که چاوشی بخواد کار کنه مثل فوت کردن تو تشت ابه در کنار کارای یزدانی
کو اسم فیلمایی که معرفی کردی بگونقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از 19 سالگی جدی سینما رو دنبال میکنم یه نظر فوق تخصصی بدم(sm132)
من امروز Macbeth پولانسکی رو گفتم - چند وقت پیش هم solace رو گفتم - چیز دیگه ای یادم نمیادنقل قول:
نوشته اصلی توسط *_* [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شام که خوردی تعریف کن چجوری میکنه (sm2)نقل قول: