Pes 2017 فقط f.c barcelona
نمایش نسخه قابل چاپ
Pes 2017 فقط f.c barcelona
تو pes فقط یوونتوس ... دروازبان ، دفاع ، هافبک و مهاجم عالی
بابا جان حالا که لُنگ صدر جدوله چیکار به بازی استقلال دارین ؟ (sm120) با عرض معذرت شما لُنگی ها چند سال عادت کرده بودین دست به دعا باشین جلوی تیلفیزیون برای قهرمان نشدن استقلال زیرا تیمتون استارت میزد برای سقوط (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhadon10 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهل کل کل فوتبالی نیستم ولی گفتم اینو بگم دیگه (sm120)
ما فقط میخواییم از داچ علی حمایت کنیم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
داش علیمنصور (sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط farhadon10 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خیلی ممنون شما خوب هستیننقل قول:
نوشته اصلی توسط Meysam Molaei [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فوتبال ایران فقط دهه هفتاد با اوایل 80
فوتبال اروپاهم دهه نود تا حدود 2005
الان دیگه فیسقیریو
تشکر عزیز جاننقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آنلاین میزنی دو رقمیت کنم با همون یونتوست (sm2)نقل قول:
ى تاپيک وا کنم، هرکى عکس خودشو بزاره اونجا ببينيم قيافه اىن يوزرا ک پشت اواتار قايم شدن چ شکلى هس(sm120)