این برعکسه همون اول یارو مرده (sm120) دخترونه س (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
این برعکسه همون اول یارو مرده (sm120) دخترونه س (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Herzeleid [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من نیز هم! ای ترانه سرای زبردست،همواره قلمت سبز(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چلسی رو کانال مثبت داره پخش میکنهنقل قول:
رئال شبکه 3
برعکس جزوه نصف راه هستش ، باس یاد بگیری راه حل رونقل قول:
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتی ترانه ، فردا یه اتفاقی میخواد بیفته !نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شب میام میگم بخندید (sm120)
باور میکنی من هیچدوم از ای درسای تحیلی 1 و 2 و مقاومت 1 و 2 و.......رُ تو کلاس هیچی نفهمیدم!نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با نمیرفتن اصن یا مبرفتم فقط حزوه مینوشتم هیچی نمیفهمیدم
راه حلا که کار نداره همش مشابه همه دیگه! دیارگام ها خیلی مهمه بلد باشی اصل کاره
امین اگه من باشم the best offer رو می گم در کنار عاشقونه بودن معمایی هم هس و هم این که خیلی خوبه (sm50)
(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتم بهش دیگه انتخاب با خودش!نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فردا میگه تو معرفی کردی و فلان (sm120)
اتفاق؟خیر باشهنقل قول:
واجب شد فردا شب بیام(sm59)