اشترم همون مسلخ اولی رو بزن باکیتم نباشه.عزیزه من یه تک ترکه خب البوم که نیست.بعدشم همه خواننده ها طرح های گرافیکی هم دارن(sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
اشترم همون مسلخ اولی رو بزن باکیتم نباشه.عزیزه من یه تک ترکه خب البوم که نیست.بعدشم همه خواننده ها طرح های گرافیکی هم دارن(sm2)
یعنی سگ تو روح همتون (sm2)
رضا ریدی با اسپویلر گذاشتنت(sm2)
(sm2)
مهدی همون غکسی که من گذاشتم کار کن (sm2)
به به به بهنقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا ندیدمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوما همین خوبه به استقلال کاریه من احترام بگذارید(sm2)
حرف نداره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط KHATAR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مردک ... خل واسه فیلم ترسناک که نمی خوای کاور بزنی دیوث ! (sm2) اون عکس محسن که یه چشمش رو گرفته رو بردار کنارش هم بنویس مسلخ تمام شد و رفت (sm2)نقل قول:
بر منکرش لعنت(sm2)