(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط SaSan69 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm1)
پیمان . . . (sm19)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
والا (sm128) (sm14)
صابر (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Saber [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1اسفند آلبوم دادا نامجو(sm50)
(sm3)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm3)
(sm2)
نقل قول:
(sm50)
(sm3)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
همه رو فوکیدم (sm2)نقل قول:
ایشون طرفدار دو آتیشه ی امیر شاملو هستن (sm59)
هادی در جریانی که (sm50)
حرف نزار دهنم باو من حالم از امیر شاملو بهم می خورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو رو خدا نگاه کن یه شاملو داریم شاعر یکی هم این عتیقه 2 هزاری .. (sm25)
وبلاگ رسمی (sm2)
نه ایشون طرفدار گروه مقدس بویز خواننده معروف ایمان هنرمند مردمی جمشید و بانوی قلب ها تارا هستند (ایمیج +فول کاور اسکن خدا)(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دیوث من یه چی دیگه گفتم (sm81)نقل قول:
این وقتی که تاپیک دی وی دی رو زدم اول اندی رو داشتم و گذاشتم . بعد چیزی نداشتم گفتم چند نفر کمک کنین دی وی دی بگیریم
بعد این عتیقه آمد گفت تو شهر ما این دی وی دی ها دونه ای هزار تومنه . (sm3)(sm98) خو چرا نمی گیری
شاشیدم تو بویز و ایمان کس مشنگ فقط یه آهنگ داره دختر احمد آباد ازون خوشم میاد بندری شادهنقل قول:
الان اینو بابی ببینه میگه اصلا آهنگ شاد وجود نداره (sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
(sm59) (sm2)(sm59)
(sm50)
برو دیوث نمیتونی جمش کنی لیستو دیدم (sm59)نقل قول:
ولی کار نه دارم من خودم ، هم آهنگ هم موزیک ویدیوی دختر احمد آباد رو دوست می دارم . . . (sm74) (sm50)(sm74)
نقل قول:
(sm81)
اون دختره که می رقصه و اون دو تا دیوث هم مونده تو چووونش برن(sm50)
تویی که در نفست می وزد شمیم بهار
بیا به کوچه ما ، عطر نرگسانه بیار
تو جاودانه تر از حس آفتاب و درخت
تو عاشقانه تر از شوق آب و شالیزار
برای از تو سرودن بهانه لازم نیست
حکایت نفس است و حلاوت تکرار
چه عطری از تو در آفاق من پراکنده ست
که شعر مست شده ، واژه را نمانده قرار
چقدر شعر من از واژه “تو” لبریز است
چقدر ذوق من از انتظار تو سرشار
چقدر بی تو نفس میکشم ؛ دریغ از من
چقدر خسته ام از این هوای تیره و تار
چه میشود که بیایی ؟ چقدر رویایی است
در این سیاه زمستان ، طلوع صبح بهار
یا ایهاالعزیز...!
می پرسیدی شهر شون کجاست . . . (sm50)
(sm2)
نقل قول:
(sm172)
(sm81)
آدمابه همه چيز عادت ميكنند!
پس ميونِ قهرودعواهاتون ُوسطِ
فاصله گرفتناتون حتي مدتِ کوتاه،
مراقب باشين به نبودنتون عادت نكنند!
نمیدانم ولی دروغ می گفت تابلو . . حالا انگار من به این گفتم تو پول بده . مجبوری مگه چرت بگی .نقل قول:
نمیدانم منظورش چیه الان چند سال پیش اینجا هم از ماهواره ضبط می کردن تو دی وی دی می فروختن. حتما از همونا بوده
آیدا
این که مرا به سوی تو میکشد
عشق نیست،
شکوه توست!
و آنچه مرا به انتخاب تو برمیانگیزد،
نیاز تن من نیست...
یگانگی ارواح و اندیشههای ماست.
احمد_شاملو
آخه چند تا قبلا از شبکه itn گذاشته بود
بايد قانون" دوست داشتن و نرسيدن " را
در تاريخ ثبت كنند،
بايد ثبت كنند تا نسل هاى بعد از ما
بدانند چه شب بيداری ها كشيديم
از دستِ خاطرات
چه شب ها چشم هايمان برايش باريد
اما او چترش را باز كرد و زیر بارانِ اشکهایِ ما خاطره ساخت..
بايد بدانند...
بايد بدانند هركه را " دوست داشتيم "
يا دور شد،
يا عوض شد
و يا از خود بيخود،
بايد بدانند كه نسل هاى قبلشان
دورى را به جان مى خريدند
و عاشق مى ماندند
و مى ماندند...
قبلا شبکه های خوبی بود تو ماهواره همش جمع شد . نمیدانم چرا .