جان تو تا دقیقه 37 تونستم دووم بیارم قطعش کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
جان تو تا دقیقه 37 تونستم دووم بیارم قطعش کردم (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HO33E!N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
زمین پُر از آدمهاییه که فقط کار میکنن و
یه عده ای فقط پول دارن و
یه مشت عقده ای ..
که از کارِ کارگرا کاخ ساختن و
چه کسایی تو این راه جون باختن و ... .این چیزارو به دیگران بگی بهت میخندن ،
آخه زشتی هم عادت میشه واسه آدم ...
اونجا هم هستی؟میگفتی یمرفتیم همونجا زیر این سرعت کمر خم نمیکردیم(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این سیبیل قشنگو نمی خوای برداری ؟ (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نگاه می کنم از غم به غم که بیشتر است
به خیسی چمدانی که عازم سفر است(sm50)
دمت گرم ...من تا آخر دیدم ....(sm98)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه ...خیلی کم میرم اتفاقی دیدم (sm120)نقل قول:
(sm70)دو سه روزه تو فکرشم ، ولی گشاد کردم (sm9)اصلا به من نمیاد (sm120)نقل قول:
جلو ورونیکا حرفی برا گفتن داره ؟ (sm2)نقل قول:
امین بیا پاسخگو باش(sm120)