دوشنبه !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوشنبه !!!!نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
9 سال پیش در چنین روزی، ادوین فن درسار اولین بازی رسمی خود را در چارچوب دروازه منچستریونایتد انجام داد. فن درسار در طول 6 فصل حضور در اولدترافورد 266 بار از دروازه شیاطین سرخ حفاظت کرد و به همراه پیتر اشمایکل به عنوان بهترین دروازه بانان تاریخ باشگاه منچستریونایتد شناخته می شوند.(sm50)
(sm2)تصور کن
اشترم جلوی لپ تاپش لمیده کیونش به دیوار داره با عشقش لاو میترکونه (sm120)
(sm2)
من صدتا مثه تو رو میکنم تو کیون ممر در میارم ..نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من مگه بیکارم مثه تو وقتمو سر این مزخرفات فرت کنم ..
(sm70) موزیک ما زده اصحابی بیست مرداد !!!!
مشکل اینه جز ژنرال هیشکی بلد نیست علی اصغری بازی کنه(sm111)نقل قول:
طرف پرستاره ترین تیم لیگو داره یه شوت سمت دروازه نزد(sm2) به تیم جوانان فولاد باختن نه تیم اصلی(sm2)
صادقیان تو ذوب اهن کسی نمیدونست اینقد وحشیه زیر نظر علی دایی نگاه چی شده(sm2)نقل قول:
وقتی سرمربی اینطوری باشه من به صادقیان حق میدم(sm2)
طرف 2 میلیارد و 100 بگیره بعد یه تاکتیک هم نداشته باشه(sm25) از 9 تا مربی جام جهانی گرونتره(sm25)
گفتن با کارت جعلی خب بخاطر لنگ محرومشون کردننقل قول:
این که دیگه تیم نونهالانه بازیکنا متولد 73 و 74 بودن(sm2) فقط دنبال بهونن(sm2)
ولی اسکوچیچ عجب مربیه(sm54)از تیم پارسال فولاد شاید فقط 2-3 نفر رو داشت(sm77)
علی دایی اون موقع که بازیکن بود قدرتش از فدراسیون هم بیشتر بودنقل قول:
یادمه شیث رضایی رو با کله زد 4 جلسه محرومش کردن بعد اعتراض که کرد دوباره کمیته انظباتی تاییدش کردن ولی رفت کمیته استیناف شد 1 جلسه(sm21) در صورتی که بقیه بازیکنا رو کمیته استیناف درخواستشونو رد میکرد(sm21)