راستی میلاد دیشب غیبتتو کردم حلال کن (sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
راستی میلاد دیشب غیبتتو کردم حلال کن (sm120)
چه گفته بودی که خودم ندیدم ...
اینجا نه تو خونه (sm2)البته پریشب بود فک کنم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چه گفته ای اعتراف کن (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شرح ما وقع :(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با خانم نشسته بودیم خندوانه میدیم وسطش پورنگ بازی شد کانالو عوض کردم آی فیلم چشت روز بد نبینه یهو تیتراژ مرگ تدریجی شروع شد (sm2)چشام بستس (sm2)بععععععگو بیهوده نیست (sm2)منم که مترصد اینجور موقعیتها هستم (sm2)خانم گفت با این خوندن طرفدار هم داره گفتم آره من یکی رو میشناسم که سینه چاک عاشقشه بیانیه هم داده در موردش (sm2)
(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعگو رو باحال میگه (sm2) بععگو بیهوده نیست بععععععععععععععععگو بیهوده نیست (sm2)خانم میگفت من نمیدونم طرفداراش از چی این خوششون میاد (sm2)
این اجراش رو که گذاشتم رو ببین بلندگو میگیره دستش میخونه خیلی خوبه
الان میگیرم
اون بلندگو چی میگه (sm2)
هندوانه به شرط چاقو بدو بیا آتیش زدم به مالم (sm2)
1:30 زوزه الکتریکه ؟ اگه باشه گند زده (sm120)
سولو میزنه دیگه (sm120)(sm25)
میدونم (sm120) ولی خوب آخرش رو به قول معروف بد ول کرده (sm120) یعنی به کل فضا تو اون تایم عوض میشه بنده خدا باید جمعش کنه هر جوری هست (sm120)
اجراش جالب بود مخصوصاً اون بلندگوی سفید (sm2)میگیره به اون سمت بابا اینوریا هم دل دارن (sm2) به فکر تغییر شغل هم باشه بد نیستا (sm2)
دقت کرد همه تو سالن آهنگ رو میخوندن
آره (sm120) جالب شده بود (sm120)
(sm50)
(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من اینو دارم خیلی دوسش میدارم 1 ترا
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این همونه 2 ترا
باز نیاز دارم موندم کدومو بگیرم(sm98)
اشتباه گفتم(sm70)
من اینو دارم 1 ترا
Western Digital Elements External Hard Drive - 1TB
اینم 2 ترای همون
Western Digital Elements External Hard Drive - 2TB
(sm98)چه فرقی دارن خب بالاییا 4 تومن گرونترن از پایینیا و اسمشون Premium داره(sm98)
2ترا بگیرم 300 تومن یا 1 ترا 200 تومن مساله این است (sm98)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رسول فوق تخصص داره با ما بازی نمیکنه(sm2)
سلامنقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عذر میخوام ازت هادی جان (sm176) صبح حسابی دیرم شده بود باید میرفتم میخوابیدم (sm128)
خواهش میکنم خب اینطور که معلومه وضعیت خطت بدجور خراب شده لابد قطعی هم به شکل متناوب برات پیش میاد
راستش از اون پارامتر Crc من چیزی سر در نمیارم اما بر طبق تجربه های دیگران انگار هر وخ از 0 بره رو یه مقدار دیگه علامت اینِکه اختلالاتی در کیفیت اتصال به وجود اومده و اوضاع نرمال نیست
این سرعت شبانه ست؟ روزانه چطور الان هم همین قده؟
از دوستی پر من
از دوست دلخور من
آجر به آجر من
من پشت دیوارم
یه مودمی که چیپ Broadcom داشته باشه معمولن اینجور مواقع بهتر عمل میکنه
اون ایسوزت مدلش چی بود؟ این تی پی لینک رو هم بگو چک کنم ببینم دقیقا چیپش چیه، کنترل پنل نارنجی معمولا Ralink
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm128)
2 ترا بگیر از همین مدلم بگیر این بهتره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm81)
(sm128)اینم هارد داره میتونی ازین بگیری (sm59)نقل قول:
میر انجمن رسیدی به سیمین قانم ...
سهیل جامی - بیا بیا (کوشان خوب کار کرده جدا)
(sm50)
عکس پروفایلت خودتی داداش؟؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط S O L D I E R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm77)
نه داداش(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
آهان (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S O L D I E R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چیه ذهنم رو درگیر کرده بود(sm2)نقل قول:
عوامل آلبوم (sm171)
ذهنت خیلی خلاق تشریف داره ... (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]