ویندوز ایتو خورده ای (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۶۴
نمایش نسخه قابل چاپ
ویندوز ایتو خورده ای (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۶۴
یه جا خوندم برا نسخه بلک باکس باید پچ ۱.۳ +کرک ریلود باشه ... ولی پچ ۱.۳ رو پیدا نکردم (sm9)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همین جا رو از صب داشتم میخوندمنقل قول:
گرافیکت چیه ؟
دایرکت ایکس نصبه ؟
کاشکی ویندوزت 7 بود هشت تخماتیکه (sm120)
نمیدونم راستش من خودم با مک کارامو میکنم ، با این ویندوز فار کرای ۳ رو بازی کردم فقط اومدم فار کرای ۴ رو بریزم ، نصب شد بالا نمیاد صفحه مشکی اینانقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دایرکت ایکس رو نصب کردم اخرش زدم فینش .. حالا دیگه نمیدونم نصب شد یا نه چون تو سرج میزنمش نمیاره چیزی
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اهان ایشون واردترننقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرافیکت چنده 1 گیگه 512 کدومه
کارت گرافیکت را آپدیت بنما (sm120)