معتمدی - ابرو کمان & همایون - خداوندان اسرار (sm181)
نمایش نسخه قابل چاپ
معتمدی - ابرو کمان & همایون - خداوندان اسرار (sm181)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
۱ ساعت · [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ·
مصاحبه من با بهمن بابازاده در مورد البوم 79 تمام حواشی آن . . .
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انقد از این آهنگ تبلیغ کردین دیگه وسوسه شدم دانلود کنمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا شدم حلقه به گوش در میخانه عشق
هر دم آید غمی از نو به مبارک بادم ... (sm181)
تو خارجی فقط بوفالو گوش میدی (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک : راک
شبیه کدوم آهنگای محسن میشه راک ؟؟ (sm54)
کاورش صورتی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عه چه خوووووبنقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Моя жизнь для лидера
یعنی جانم فدای رهبـر(sm30)
خیلی از کارای محسن اسمن راکه منتها راک داریم تا راک از دلتنگ بگیر تا پارو تا پرچم سفید و هر زوزپاییزه و تو که نیستی و....(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سافت باشه هارد باشه پاپ راک باشه ولی میخوره چیز عاصی باشه (sm173)