اکبر یه شعر عاشقونه از یاغی داری بزاری؟! (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پر سوز باشه (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
اکبر یه شعر عاشقونه از یاغی داری بزاری؟! (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پر سوز باشه (sm50)
دوستان ایشون اکبر علمی هستند نه اکبر یاغی تبار . (sm70)
تتتقتق تتق - اُهوم..کیمدی؟(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گمان می کنم جنون باشد
ترسم این نامه، آخرین نامه باشد
ترسم این دست ، دستخون باشد
(sm50)
اگه خوشت اومد باقیشم بذارم (sm2)
اونلی مجبد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
لاشی لو نده (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایشون رفیق فاب سعیده . (sm2)مجبور شدم جان اکبر . ببخشید (sm2)
(sm120)نقل قول:
آره بزار (sm120)(sm132)نقل قول:
من چه کردم کاینچنین بی اعتبارم می کنی (sm2)نقل قول:
«تتتقتق تتق» - اُهوم! کیمدی؟!نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من گمان میکنم جنون باشد
ترسم این نامه، آخرین نامه
ترسم این دست، دستخون باشد
شاید این نامه، آخرین چامه
در رثای شرافت خامه
در عزای فضیلت و خورشید
در غم عِرق خاک و خون باشد
گرچه درمان هیچ دردی نیست؛
همچنان سر به گریه باید زد
همچنین تن به گریه باید داد
بلکه خونگریه رهنمون باشد
ـ آدمی را به عالمی دیگر
عالمی را به آدَ...میترسم
لالههای دمیده بر گورم
مثل بخت تو واژگون باشد
تاکی از این خرافهبافیها؟!
فکر کن در صوامع ملکوت،
صاحب کوچهای، سگی، وآنگاه
نام این سگ، کلحلحون باشد
تاکی از این خرافهبافیها؟!
بگذارید زندگی بکنیم!
«تتتق تق تتق تتق» ـ کیمسن؟
ـ آرزو میکنم جنون باشد!
(sm50)
این عاشقانه پر سوز نبود ولی...(sm120)
تو داری از خودت فررررررااااار میکنینقل قول:
داری با ریشه هات چکار میکنی ؟ (sm120)