(sm50) شادمهر ایمیلی چیزی نداره ؟
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm50) شادمهر ایمیلی چیزی نداره ؟
تو چی میدونی از اونی که قصه ش حرف مردم شد
که قصه ش حرف مردم شد
(sm50)
اونکه میشکنه تو چشمای تو تصویره منه(sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بزودی....خخخخخخ(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hosein333 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط باااا نووووو عشقــــــــــــــــــــــ ــم مــــــــــــی تــــــــــوونم آرووم شـــــــــــــــم (sm118)(sm118)(sm118)(sm118)(sm118)
(sm127)(sm127)(sm127)(sm127)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دست منه توی دستاتو سهم منه همه دنیاتوتورو میبینم تو آینده م (sm127)(sm127)(sm118)(sm118)
جون منی می مونم با تو
هرشب تو خوابمی رویاتو
بگو به خود من حرفاتو
می دونی نمی گیرن جاتو
فقط باتو عشقم ، می تونم آروم شم
بازم مثل هرشب ، بیا تو آغوشم
رو هرکی به جز تو ، چشامو می بندم
تورو میبینم تو آینده م
وقتی که پیشمی خوشحالم ، عشق اومده با تو دنبالم
چه سال خوبیه امسالم
عشق تو رو تا دلم فهمید زندگی واسه ی من خندید
خوشبختی بارون شد و بارید
تورو میبینم تو آینده م
سال دیگه این موقع میاد (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط masoud741 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چندین و چندبار آهنگو گوش دادم آهنگ از هرنظر عالیه فقط عیب بزرگش کم بودن ترانست...فکر میکنم اکثرا هم که میگند خوب نیست بخاطر ترانش باشه که کوتاهه نه چیز دیگه ای.