دوست دارم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دوست دارم (sm127)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عکس میزاری مشکل درست میکنی عکس نزاری بهتره (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S O L D I E R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنونم از پیشنهادت اما جای دادنم زخمه (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
باوشه(sm2)نقل قول:
تو الان غیر مستقیم بهم پیشنهاد میدی بعد میگی ذهن من منحرفه (sm2)نقل قول:
من فقط گفتم دوست دارم ابراز محبت کردم(sm176)
(sm2)دیگه نبینم ازین حرفا بزنیا عذر میخوام چیه دیوث (sm3)(sm39)نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خب حق داشتی ساعت 5 صبح بود آدمی هم مث ما تا خود صبح بیدار باشه دیگه همین وقتا خوابش میگیره شیفت کاری عوض میشه (sm2)
ولی من اصن نخوابیدم (sm2)تا الان درگیرش بودم نویز دارم اصن (sm81)
ولی مودم ایسوسه به درد نمیخوره تی پی لینک بهتره ... چون مودم تی پی لینک رو بردم سر خط وصلش کردم زنگ زدم شاتل گفت تا 12 مگابیت میکشه گفت اگه رو 12 بذارم بهتره چون اگه 16 باشه سیگنالت میاد پایین و مقدار دانلودتم میشه نهایتا 10 مگ
سیماشو عوض کردم با ایسوس تست کردم دیدم snr شده 9 و دانلودم 10 هزار (sm98)
تی پی لینکه رو گذاشتم تقریبا بهتر شد .. یه زنی بود خیلی هم مهربان بود دمش گرم (sm50)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواهش میکنم دوست داشتنت طبیعی نیست (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط milad-chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ایسوس . n10-c1نقل قول:
نوشته اصلی توسط peyman.2012 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمیدونم چیکار کنم باور کنید منظوری ندارم بخدا همینطوری گفتم دوست دارم(sm81)نقل قول:
(sm2)
چه غلطی کردیم عکس گذاشتیما(sm2)
همون عکستو که فرستادی تلگرام بزار تو آواتارت (sm2)کنار تانک عکس گرفته بودی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط S O L D I E R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه دیگه من اونو فقط واسه تو فرستادم که رفیقمی(sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
افتخار دادی (sm128)نقل قول:
چرا بهتره؟ 11 تومن گرونتره به چه دلیل؟(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همش هوس تشریف داره (sm2)نقل قول:
تو چه دانى
كه پس هر نگه ساده ى من
چه جنونى ... چه نيازى ...
چه غمى ست
تا جنون فاصله اى نيست
از اينجا كه منم ...
چهارم شهریور بیست و ششمین سالمرگ مهدی اخوان ثالت ...(sm50)
بیا هارد منو بگیر باو گناه دارم (sm2)[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
2 ترا برا چته همون 1 ترا هم از سرت زیاده من تو کار فرهنگی هنری هستم 2 ترا لازم دارم (sm2)(sm222)
نقل قول:
(sm59)آمدم
(sm50)کجا بودی دلکم ؟! (sm127) رفته بودی سفر (sm59)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm59)ها کوتا مدت بودنقل قول:
الی تا 3 تومن حالا صد تومن دویست تومن بیشتر این لپ تاپ چطوره از این بهتر میشناسی؟
17 اینچ بودنش حمل با کوله بنظرت خیلی مشکل سازه؟
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اره 17 خیلی بزرگه
پیشنهادت تو این رنج؟
اون روز یه اچ پی گذاشتی خیلی خوب بود ایسوس هم هس
رییس از غیبت صغری برگشتی (sm176)
اون hp صفحه نمایشش زاویه دیدش خوب نیست برام مهمه صفحه نمایش
ایسوس هم سری k هیچکدوم کامل نیست یه چیزیش میلنگه سری n عالیه که گرونه
لپتاپ بالای 3 تومن فقط msi و دیگر هیچ
مدل بگو میلاد
اون زاویه دید برای همه اس مگر ipsباشه اینقد به نوشته های سایتا حساس نباشنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اون hpتو محدوده قیمتش عالیه شاید همونو بگیرم کمتر هم جیبم خالی میشه
همین acer ips هست لامصب فقط بزرگه
بازم خوبه روحیه آدم عوض میشه (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الی تو سرعت دانلودت از سرورای باران یا خارجی چقدره ؟
(sm8)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم خیلی خوبه ولی به نسبت hpپردازنده و گرافیکش قویتره که خب همون hp هم خوبه تازه 500 هم کمتر میدم. روکش اینم براقه اون ماته
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
px60 خودم زیاد فروختم خیلی خوبه