این مانیتورایی که لینک گذاشتین کیفیت خوبی ندارن من از نزدیک دیدک
کیفیتشون مثل سامسونگه
نمایش نسخه قابل چاپ
این مانیتورایی که لینک گذاشتین کیفیت خوبی ندارن من از نزدیک دیدک
کیفیتشون مثل سامسونگه
مجری: مانیِ رهنما ترانهِ بد هم داشته، که دیگه نخواد اونو تکرار بکنه؟
مانی رهنما: متاسفانه در این چند ماهِ اخیر من 2-3 تا قطعه منتشر کردم که اتفاقاً اقبالِ خوبی هم در سطحِ مجازی پیدا کرد ولی خودم وقتی نگاه میکنم نباید اون چند قطعه رو میخوندم.
قطعه های منتشر شده:
1- برف | ترانه سُرا: بابک صحرائی | تنظیم: نیکان
2- قسمت نشد | ترانه سُرا: بابک صحرائی | تنظیم: م.ر
3- درکم کن | ترانه سُرا: بابک صحرائی | تنظیم: میلاد اکبری
* امضا (شبکه یک 9-1-1394)
(sm2)خداروشكر ميخواد بكشه بيرون از بابك صحرايي
من هنوز نفهمیدم چی میخوای ، اگه یه قالب میخوای برای همیشه بحثش جداست. ولی اگه برای ساپورت و انجام دادن ریزه کاری و تغییرات میگی ماهی فلان قدر اینم بحثش جداستنقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خلاصه اینکه تو کار بخوای مفتی هم انجام میدم واست ولی خب هرچی پولم دادی قربون دستت (sm59)
حامتین بیا فیس کارت دارم انقد چسی نیا دیوس ..
الان جای اینکه بزارتش جای بیل ایسکو رو میکشه بیرون (sm59)
ستاره کلمبیایی رئال مادرید بار دیگر برای این تیم به میدان می رود.
قپی اومدن ت تو حلق الی (sm2)
اوکی ، پیام خصوصی بده من اینجارو نمیخونم زیاد
ایسکو محرومه (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترکیب کلیشونو میگم (sm70) انجلوتی محاله بیل رو بزاره بیرون یه بازی (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گرانادا یه مساوی ازشون بگیره چه شود (sm2)
از اونور سلتا هم بازیه بدیه .. مسی بازی نکنه و ببریم عالی میشه هرچند هستش (sm25)
از شيوع ِ قشر ِ خاصي كه ژست وُ عقده ي توأمن (sm50)
(sm50)
ممر كار دارم باهاتنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120) بذار برمو بيام
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)این موگرینی عجب جیگریه
(sm2)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش خبرگزاری فارس، بعد از این که حمید درخشان سرمربی پرسپولیس سوشا مکانی را در ترکیب تیمش برای بازی با راهآهن قرار نداد این دروازهبان با ناراحتی اعتراض خود را نسبت به این تصمیم بروز داد. دروازهبان تیم فوتبال پرسپولیس بعد از اینکه مطلع شد در ترکیب تیم پرسپولیس قرار ندارد و مسعود هماهی از دروازه سرخپوشان در بازی امروز حراست خواهد کرد در حضور برخی از اعضای تیم با کلماتی عجیب درخشان را خطاب قرار داد و سپس اردوی سرخپوشان را ترک کرد.
باید دید باشگاه پرسپولیس چه موضعی در قبال حرکت دروازهبان ملیپوش خود خواهد گرفت(sm3)
نیلسون حیف شد خداییش
(sm70)تیم که صاحاب نداشته باشه سوشا هفت تیر کش میشه
همه گوه کاریای درخشان یه طرف رد کرد نیلسون هم یه طرف
(sm176)
(sm10)
چطوری ؟؟ خوش میگذرهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون ، هوا انقد خوبه نمیشه آدم خوب نباشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جای نفس های شما و دوستان دیگه که آلودگی میکشن جای نفس، خالی (sm120)
آینه ها تق تق تق تق (sm2)فامیل دور (sm2)
دیروز رفتیم یه جا جاتون خالی.. طبیعت واقعا سر آدمو می گرفت (sm50) به زودی عکساش در میاد (sm120)
تو بهشتی خوشبحالت(sm59)نقل قول:
(sm173)واقعانقل قول:
نوشته اصلی توسط 3fide [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
البته تابستون نفس نمیشه کشید (sm50)گرمای شرجی خیلی زیاد شده قبلا اینطوری نبود
بازم خوبه جنگل و دریا و رودخونه دازین ما یه کوفت درست حسابیم نداریم(sm59)نقل قول:
(sm50)
خنجر واسه اين سينه كافي نيست
عاشق كُشي رسم ِ تلافي نيست
(sm50)
من خونم بقل رودخونست، قبلا یه چیز رویایی بود الان کثیف ترین روخانه دنیاست (sm50)یادش بخیر شنا می کردیم توش، ماهی می گرفتیم با دستنقل قول:
کلا بعد انقلاب همه ی فاضلابارو ریختن توش
ولی خب بازم هوای خوبو هنوز داریم (sm173)
اينقدر گيجم كه نميدونم
بايد تو رو از چي بترسونم
(sm50)
دهن انیو موریکونه رو جیگر سرویس کرد دیشب (sm2)
یعنی قبل انقلابشم دیدینقل قول:
(sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عليك سلامنقل قول:
برگشتي ؟ خخخخ
سخت اوضاعي بود (sm25)نقل قول:
(sm2)تمرین کن دولاچنگشونقل قول:
آقا يه تيكه از ملودي رو واسه چند نفر اجرا كردمنقل قول:
همه تحسين كردن ملودي رو (sm59)