خودت چرا نمی خوابی فن معتمدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
خودت چرا نمی خوابی فن معتمدینقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad16+ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خواب مرا ببرده است بی او به سر نمیشودنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هر شب همین بساط است تا صبح بیداری
بگو شب بخوابه من بیدارمنقل قول:
من شبو زنده نگه میدارم
دیگه از خستگی هام خسته شدم ...نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از خودمم خسته شدمنقل قول:
هرشب همین بساط است
چای و چاوشی و سکوت یک فیلم
(sm50)
صدایی تو جهانم نیست فقط تصویر میبینم (sm27)
امشب ای ماه به درد دل من تسکینینقل قول:
آخر ای ماه تو همدرد من مسکینی ...
(sm50)
یاری اندر کس نمیبینیم یاران را چه شد
دوستی کی آخر آمد دوستداران را چه شد ... (sm50)
محمدرضا شجریان & کیهان کلهر & حسین علیزاده & همایون شجریان آلبوم فریاد ... (sm181)