(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سلام (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AL222 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سختـه بـه قربـونِ چـشاش بـری تـو رویا .... قـدم قدم گریه کـنی کـنارِ دریا ...
پ. ن (sm50)چقدر خاطره برام زنده شد با این آهنگ (sm50)
(sm2) اشکم درومد (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خدایی من یه جا پارک کردم یه سری 2 3دقیقه ای برگشتم دیدم 30تومن جریمه کرده... داشتم میرفتم از حرص به مامور گفتم تخم جن! کجا بودی که ندیدمت مثل جن یهو ظاهر شدی گازشو گرفتم (sm2)
تا فردا و شر و ور های دیگر شما رو به خدا میسپارم، فعلا (sm120)
نمیخوام باید هوای ما رو بیشتر میداشتی (sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممنون (sm19)نقل قول:
برام دعا کن بچه هام دوقلو دختر و پسر بشن خیـــــــلی دوست دارم (sm120)
(sm46)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Peyman [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaSiHa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]