هفته پیش بعد مدت ها گوشش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلِ جنسه (sm50) به یاد قدیم کلی بغض ترکوندیم (sm50)
نمایش نسخه قابل چاپ
هفته پیش بعد مدت ها گوشش کردمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اصلِ جنسه (sm50) به یاد قدیم کلی بغض ترکوندیم (sm50)
خاله کریستی متصلی تو معتدلی تو شمع دلی تو پیش کشیدش (sm50)
خداست. (sm50) سابقه سه ساعت ریپیت هم باهاش داشتم همین چند روز پیش (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ورس دومش (sm81)
بار جدایی خیلی سنگیــــنه (sm81)
هر کس که از حالم خبر داره
از شونه هام این بارو برداره (sm74)
جنگ با این همه غم و غریبی
یکی بگه رسم کدوم نبرد ... (sm50)
اینجا زیرصداش ویران کنندس(sm178)نقل قول:
مُدال راک (sm50)
اگه فراموشم کنی ... (sm118)(sm50)
هرچی سرچ کردم هیچ چیز در مورد این سبک پیدا نکردم (sm54)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2) امیر بی گزند
خدا همه ی مریضارو شفا بده این رضا آرینم کنار اونا(sm50)
صبح تا شب اینجا زر میزنه بعد یه چی بهش میگی میگن بی جنبه ای
هوا که سرد میشه یاد تو می افتم (sm74)
(sm2) میبینم روزی رو که همه از صدای گیتار الکتریک شخمی خر کیف میشینو به به چه چه می کنین
مهبل نگو ! ای مهبل گو ! (sm120)
انصافا خدا آتشو راحت گلستان می کنه ولی واسه این کار شاید به مشکل بر بخورهنقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
فقط بابک (sm50)(sm88)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
متاسفانه ما آثار سراسر هارمونی گروه سرود رو نشنیدیم - با همین صدای گیتار هم خوش میشیمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیا بیا بیا بیا بیا
چشم انتظارم
بیا بیا بیا بیا بیا
طاقت ندارم
(sm50)
شرایط پوشش خانمها در برنامه خندوانه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دلتنگ یعنی من یعنی تورو خواستن
دلتنگ یعنی تو تنهای تنهای
دلتنگ یعنی تو پیشم نمیمونی
اما نمیدنی هر لحظه اینجایی
دلتنگ یعنی تو یعنی کنارم باش
هم بیقرارم کن هم بیقرارم باش
دلتنگ یعنی من یعنی تورو خواستن
دلتنگی یعنی تو دلتنگ یعنی من ... (sm59)
(sm19)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm120)اینو حسین صفا رو ملودی ای نوشت که قبلا محسن با شعر امیر ارجینی درست کرده بود (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ارجینی (sm74)نقل قول:
ممر اگه با پایگان در ارتباطی بهش بگو خیلی دوسش دارم (sm19)
دلتنگ پارت دوم زیر صدا(sm1)
آلونک خوشبختی این کفتر بغ کرده
دلتنگ تر از هر روز دنبال تو میگرده(sm178)
خیلی خوبه (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AmirHossein98 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خودت بهش بگو دیگه تو فیسبوک (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه سری راهنمایی سر ملودیام منو کرد هنوز دنبال معنیشم (sm2) لامصب مدرک موسیقیشو از کانادا داره میگیره (sm2)ما اندر خمِ یک گامیم (sm2)حرف میزنه تازه میفهمی هیچی بارت نیست (sm120)
انگار کسی امروز جز من تو این خیابون نیستنقل قول:
انگار که این بارون بغض من بارون نیست
من به غیر از تلگرام تو هیچکدوم از شبکه های مبتذل اجتماعی عضو نیستم - اصلا بهش نمیخوره ایرانی باشه ، انگار از یه دنیای دیگه اومدهنقل قول:
مصاحبه شو خوندم به این نتیجه رسیدم هیچ وقت با چاوشی همکاری نمی کنه (sm2) اخلاقشون زمین تا آسمون فرق داره یه کلمه رو حرف محسن حرف بزنه پرتش می کنه از استودیو بیرون (sm2)نقل قول:
خیلی با این آهنگ خاطره ی خوبی دارمنقل قول:
واسه همینم هست خاکیِ (sm50)نقل قول:
آلبوم محسن بیاد نظراتشو حتما می پرسم میذارم (sm59)بهش گفتم آهنگ داریم در حد استیون ویلسون (sm118)گفت ای ول که داره ادامه میده
دیگه نگفتم 3تا شیشو هشت داریم (sm2)
آهنگایی که واسه یزدانی میزنه به اسم ملودی رو یزدانی میسازه ولی در اصل خود پایگان میسازه و تنظیم میکنه - خودت کارایی که پایگان زده واسه یزدانی رو با کارایی که بقیه واسه یزدانی زدن مقایسه کنی میفهمینقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm30)نقل قول:
ازش میپرسیدی طرب انگیز یعنی چی ؟نقل قول:
با یزدانی خوب جفت و جور شدننقل قول: