حامتین بعد بیا کارت دارم پسریم
نمایش نسخه قابل چاپ
حامتین بعد بیا کارت دارم پسریم
کجا بیام عسیسم (sm19)
یه شعر بگو عمو ببینه (sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)
بیا یاهو
هستم
(sm54)الی نیس منم 2 روز دیگه میرم یه هفته نیستم
وبلاگ رو هواس (sm70)
(sm70)سینجول که هستنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)لندن تحویل میدم غزه تحویل میگیرم
میام میبینم ابراهیم غلامی عکس کله ی و استخون زده Hacked By MSBH (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2) (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من چقد پشتم گرمه (sm2)(sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)اگه ایرانسل آنتن بده لبتاب دارم ولی همیشه نیستم ..خبرای خوبی ماد یحتمل
محسن بیاد فیس کامنت بزاره سینجول عکس بگیره بزاره وبلاگ(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm70)با فونت اندازه کله ی مننقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بده دست من وبلاگ و پیچ رونقل قول:
(sm59)صاحابش اومد(sm132)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سینجول وبلاگو بگیره شروع میکنه به انتشار عکس سگ و گربه
الی ؟نقل قول:
(sm2)بابا ستون پنجمه میده دست ابی
بده دست من اخبار ورزشی بزارم توش (sm120)نقل قول:
ماشالا چقد مشتاق داره (sm2)در کتگوری های مختلف نیروی کار داریم (sm2)
بدی دست رضا آرین بعد یه هفته برگردی اسم و آدرسشم عوض میکنه
منم ميتونم تازه (sm120)
بدی چش رنگی چاوشی نیوز میشه سایت ****
(sm70)آریان نیوز
بده من تا یه سری مخاطب دختر اضافه کنم به وبلاگ (sm70)
(sm128)یه کمشم واسه ما بذار بمونهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو این 4 سال 2تا دخترم کامنت نذاشتن (sm2)
(sm70)نقل قول:
باو این سجاد بدی یه گالری عکس واسه خودش میزاره(sm2)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نه مخابرات اینطو نیست ..
سرعتاشون ثابته چه صبح چه شب ..
اون شاتله که جریمه میکنه ..
بده دست اکبر (sm120)همش افلاینه (sm120)فقط ساعت 12 شب تا 6 صبح اونم فقط شعر میزاره (sm120)
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Gsshop [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرح رمضان هس ولی سه ماهه تابستونه س ..
تا آخر تابستون میتونی ثبت نام کنی ..
میگن آدم متاهل میشه همه چی یادش میره ..نقل قول:
نقل قول:
آخه وبلاگ تخمی این عچقم به چه درد من میخوره ..
طرح مخابرات نگیرین باو
کلاه برداریه(sm3)
نقل قول:
نه باس دوباره درخواست شماره حساب کنی اینطو نمیشه !!!! (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
(sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
اصا کیونت بسوزه به بهادر میگم غلومی چرا مدیر پیج نذاشتی میگه صلاحیت نداره !!!!
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
گفتم همش تقصیر این ممر و سجاده .. (sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
نقل قول:
توبه کردم ..
اووف دیوثا چیه هی سنجول سینجول سینجول سنجول نمودین مارو !!!! (sm2)