(sm2)صابر
چه مملکتی داشتیم (sm50)
هنوزم همونه البته
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm2)صابر
چه مملکتی داشتیم (sm50)
هنوزم همونه البته
چون جدید آوردم @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ، کامران جان یه بیو از علاقه هات در زمان س*ک* س و مفعلویت بگو عموها آشنا بشن باهات (sm2)
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] @[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)امروز درخواست دوستی داد رد کردم
متنفرم از اواتارش
ارینجمنت بای علی عبدول مالکی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
- (sm2)
طومار نوشت(sm2) (sm30)(sm2)نیم خط هم نمی نویسم برا کسایی که ارزشی برام ندارن حیف وقت
دیوث کامی بچه خوبیه اینجوری باهاش حرف نزن (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اولا من متاهل هستم اون فحش رو که حذف کردم به مجردها بگی شوخیه نه به مننقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ثانیا بیخیال میتونم خیلی چیزا بگم ادبم نمی ذاره
اینجا هرشب بساط خنده برقراره ، حالا امشب یکی بیجنبه بازی در آورده مث بچه کوچیکا اشکالی نداره (sm2)
ورود زیر 5 سال ممنوع(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
به تخمش نیس خودشو داره جر میده به تخمش بود چیکار میکرد
- (sm2)
- (sm2)
- (sm2)
(sm2)(sm2)(sm2)خایه منصور باید بخورن بعضی خواننده ها به خدانقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm148)یعنی تو زن داری ؟ پس چرا اینجایی ؟ بعدشم دیوث میزان صمیمیت رو مشخص میکنه وگرنه فحش که باد هواست (sm2)نقل قول:
با هم دوست باشید (sm10)
10 امتیاز مثبت برات لحاظ کردم (sm2)نقل قول:
اگه متاهل نبودم که مث تو 24 ساعت اینجا بودم تعداد پستامو ببین واس دوران مجردیه(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)هدفم 20 تا بود کم لطفی کردینقل قول:
من که باورم نمیشه تو متاهل باشی بعد الان داغ کردی برو یه آبی بزن به صورتت اینجا ما همه باهم رفیقیم تنها خشی و کامی هم نیست هر کی با ما پرید اینجوریه (sm51)
فردا روز توام اگه کسی بت تجاوز کنه باید بیام ازت دفاع کنم (sm2)
جنبه رو بعضیا ببرن بالا که با 2 تا حرف گریشون گرفت
حالا ببینم بحث امشب به کجا ختم میشه ، شاید حرفای بهتری هم گفتی (sm2)نقل قول:
شما که بزرگتری و متاهل هم که هستی ماشالله , کوتاه بیا داداشم (sm10)نقل قول:
نقل قول:
اینکه بگم فحش متاهلی ندین خیلی سخته؟ هر فحشی میخوای بدی بده متاهلی نه
اینستا هستی پیجم بیا عکسامو ببین ...
از Mehdi بپرس
من که دعوا ندارم الکی شلوغش کرده داد و بیداد میکنه طومار مینویسهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیخیال ! از کالیسی چه خبر این فصلشو هنوز شروع نکردم (sm81) میگن تو قسمت های جدید شیطون شده (sm128)نقل قول:
بخاطر اواتار جنجال الکی به پا کرد راحت میتونس بگه اواتار خودت تخمیه با هم بگیم بخندیم بعدش من خودم درخواست دوستی براش بفرستم
نه اینکه به من بپره به اون بگه احترامتو نگه دار این کارش نادرست بود
من امشب توقع داشتم چون یکی بزاریم شاد بشیم (sm2) ولی برعکس بحث و کرسی شعر راه افتاد (sm172)
اصن آواتار من تخمیه ! (sm2) موزن رو ببینید مثل یه شخصیت والت دیزنی شده (sm2)
آخرین قسمتی که دیدم همون بود که اتیش نسوزوندش ممه هاشو به 10 هزار نفر نشون داد همه یارش شدن فک کنم قسمت 5 این فصل بود نمیدونمنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بقیشو هنوز وقت نشده ببینم
(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
اون قسمت حرفشو شخمم حساب نکردم وگرنه جواب درخوری براش داشتم (sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)(sm2)
خیلی شکوهمند بود همراه دشمناش تو یه اتاق بودن همه رو سوزوند خودش نسوخت لباساش سوخت لخت اومد جلو جمعیت (sm2)نقل قول:
(sm2)(sm2)(sm2)نگو الان بت میپرهنقل قول:
میگن میخواد با یکی ل*ز بزنه (sm2)نقل قول:
من خیلی پسر خوب و ملایمی هستم تا 2 سال پیش پاتوق همیشگیم اینجا بود بچه های قدیمی منو میشناسننقل قول:
نوشته اصلی توسط K A M R A N [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
درخواست دوستی ارسال شد با یک شاخه گل (sm10)
حالا نوبت توئه بوس رو بده (sm70)
وقت گرفتی 24 ساعت ؟ ! والا من هر وقت اومدم توام بودی البته سوتفاهم نشه باعث خوشحالی ماستنقل قول:
ولی خودتو ببین وقتی که به خاطر یه کلمه بهم میریزی تو این چند روز اومدی کلی باهام شوخی کردی ناراحت شدم ؟!
یا روز اول همین خشایار اومد گفت کوسکش بازم ناراحت نشدم ... (sm2)انقد حساس نشو
بعدشم من فقط یه بار به قول تو گفتم دیوث شاید بچه های دیگه هم گفته باشن تو این چند روز
اونم اگه میدونستم متاهلی نمیگفتم علم غیب نداشتم که ...
وقتی که 2 طرف با همدیگه میخوان آشنا بشن میگن خودتو معرفی کن به خاطر همین چیزاست که بعدا دلخوری به وجود نیاد
وگرنه تو زن داشته باشی یا نداشته باشی یا 24 ساعت اینجا باشی یا نباشی به من اصلا ربطی نداره (sm10)
وسط حرفهام با خانومم میام اینجا تایپ میکنم(sm2)(sm2)نقل قول:
فک میکنه دارم با لبتاب کار مهمی میکنم
تا میاد بارانو میزنم اونطرف نیبینه (sm2)
راس میگی؟(sm74)نقل قول: