(sm10)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm10)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
پس من چرا با سرعت 500 ازینجا و سرور خارجی ... (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط سرور ایرانی تا 1 و 200 میره (sm81)
ولی این مدلی که فرستادی الان یه روکش مات داشت امونش نمیدادم همه چیش عالیه
البته همین الانشم چیزی کم نداره همینو شاید برم سراغش
تف تو این خط (sm3) snr 6 (sm3)
میلاد اینایی که دادی خیلی خوبه ولی واقعا دیگه از توان مالی من خارجه
اینا تو بازار کم کم 300 تومن قیمتشون پایین تر از سایت هاستنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همون px60 بینشون خوبه ظاهرش گیمینگ نیست
(sm50)من اگه شانس داشتم الان این وضعم نبود
نه گیمینگ نیست - نمایندگی تهران واسه من میفرستاد من 3,250 میفروختمنقل قول:
نوشته اصلی توسط sweetdream [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm46)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دوره کد تموم شد... در انتظار برگه تقسیم... (sm50)
به امید بهترین ها(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فدا مدا (sm127) تو خوبی؟ چه میکنی؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خوبم.. کار خاصی نمیکنم فعلا(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط pirana [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کی تکلیفت معلوم میشه؟
خدا قوت (sm59)نقل قول:
یه هفته دیگه...
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm35)
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Ramy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50)
(sm50)
رشیدی کی فوت کرد .. (sm74)
(sm2)نقل قول:
سینجول بیا تلگرام کار مهم دارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط !M?sbh؟! [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بیشتر تخفیف بده(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Galaxy C5 چرا سایتا نمیذارن برا خرید(sm54)
خو من که میگم هر چقدر خودت دادی بده ولی بیا اینو بگیر من برم 2 ترا بگیرمنقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)ادمو میذاری تو رودروایسی نمیشه قیمت پایین گفتنقل قول:
(sm2)
(sm2)عزیزم این حرفا چیه اصن آدرس بفرست من برات پستش کنم (sm23)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Allaxa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm23)نقل قول:
(sm2)
آقا من یه مودم دارم مفت میدمش کی میخواد (sm2)(sm2)
(sm2)هادی چوب حراج زده
کاملا رایگانه ها فقط پول پستشو خودش باید پرداخت کنه (sm2)
(sm2)هدفت از این بذل و بخشش چیه
خوشم از ایسوسه نمیاد میخوام همین جوری مفت بدمش به یه بنده خدایی که لازم داره (sm2)نقل قول:
ولی جدی اگه لازمت میشه که همون برو 2 ترا بگیر خوبه .. (sm50)
ولی اگه 1 ترا خواستی بگیری نامردی اگه مال منو نگیری (sm81)(sm2)
چه دردیست در میان جمع بودن
ولی در گوشه ای تنها نشستن
(sm50)
(sm2)خانقل قول:
Galaxy C5(sm172)
چقدر تو دیوثی(sm102)نقل قول:
همینو دو ماه پیش گفت مفت میدم بهت وقتی پای عمل رسید پول خواستی اولش 15 بعدش کردی 40 تومن +پول پست
دوستان این یه ادم دیوثه به حرفاش اعتماد نکنین(sm2)
در دلم آرزوی آمدنت می میرد
رفته ای اینک، اما آیا
باز میگردی
چه تمنای محال
خنده ام میگیرد ... (sm50)
(sm50)
(sm2)(sm2)(sm2)
پاسخگو باش