هادی جان(sm10) پست پاک نکن من چندتا دی وی دی دانلود نکردم(sm54)
نمایش نسخه قابل چاپ
هادی جان(sm10) پست پاک نکن من چندتا دی وی دی دانلود نکردم(sm54)
شقدر گوگوش باو (sm2)
(sm120)
(sm2)تحویل بگیرنقل قول:
نوشته اصلی توسط blac [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
عزیزم سهند داره کس میگه یه پست کاور مدرن تاکینگ بود برداشتم حال نداشتم اپ کنم ناینه دی وی دی ش
بعد این هایده رو گذاشتم جاش که البته اینم به همه نمیدم
خب من که در جریان نبودم (sm70)
(sm2)
مرسی هادی جان شوخی کردم چیزی نمیخوام خیلی دلتنگ شدم این روزا... (sm172)
تازه کاربر فعال شدم(sm25)
تبریک میگم بهت...!(sm70)
ابروم رفت اون بالا نوشتم(sm25)
(sm50)
این روزا کی حالش خوبه که تو باشینقل قول:
نوشته اصلی توسط Ahmet [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر (sm10)نیستش
ماه به ماه تعدادمون کم میشه
هادی توام بیا تل یکم راهنمایی کن (sm172)
آقا صابر این فیلم هایی که از من و تو میگیری هفتگی پخش میشن؟
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یه روز خوب میاد که ما همو نکشیم
به هم نگاه بد نکنیم با هم دوست باشیم و دست بندازیم رو شونه های هم آها
مث بچگیا تو دبستان (sm50)
حمید که رفت
منم به زودی
اره روز جمعه هانقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
صابر فک کنم معاف بشه (sm132)
ساعت چند؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوایید ضبط کنم
فقط جای رفیقامون که نیستن خالیه (sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
1 و نیم اچ دی داری ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad_KurdishBoy [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سرعت آپت فک نکنم خوب باشه
ارشد بخون (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sahand.M [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm172)
صابر بره . سهند بره دیه کی میاد اینجا
(sm172)
سرعت آپم هم درست میکنمنقل قول:
برسم ضبطشون میکنم ساعتش خیلی چرته (sm50)
منم مشمولم ولی میخوام ارشد بخونم (sm50)
فعلا که تو کارشناسی موندم (sm2)نقل قول:
آسمون به چه قشنگه کنار قبر سبزه چمنه (sm50)
دستت درد نکنه امیر خیلی وقت بود نشنیدم
(sm120) بابا کارشناسی رو میگیری ارشد رو بخوننقل قول:
حیف جنگل آسفالت کیفیت نداره
(sm74)(sm127)نقل قول:
سروش لشگری واقعا کار درسته
دعا کنید کسری بگیرم زمستون سال بعد تموم کنم (sm10)
امیدوارم اونی که میخوایی بشهنقل قول:
داستانش مفصله بی خیال (sm120)نقل قول:
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm50) قشنگ بود
چشم (sm59)نقل قول:
انشاالله به خوبی تموم بشهنقل قول: