نیستی و اتفاق های تلخ ساده می افتند (sm88)
نمایش نسخه قابل چاپ
نیستی و اتفاق های تلخ ساده می افتند (sm88)
کی گفته؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه تراک پارو فوق العاااااااااااااااااااااد س
سرم چن تا کتاب رنگ و رو رفته
یه بالون با طناب از گلو پاره
یه اعدامی که امیدش به دنیا نیست
ولی دنیا براش جذابیت داره (sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من همچین مواردی دوست دارم چنان روش روشهای خودم پیاده کنم که حتی فکر وحشی بودن هم به سرش نزنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط R A S O O L [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اگه همچین دختری پیدا کنم که حاضر باشه روشهای منو تحمل کنه همن دقیقه صیغه اش میکنم(sm2)س.ک.س فقط وحشیانه(sm51)
هر کار تازه ای جای خوشحالی نداره بعدم کدوم کار تازه 10 ساله همینکارارو داره میخونه فقط هر آلبوم لحن خوندنش افتضاح تر از قبلی میشهنقل قول:
نوشته اصلی توسط MrCrow [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو مشغول شمردن گلهای قالی باش (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Hadi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
خصوصیت رو چک (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Amir [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو هم میخوای خاطرات پستو برات دوباره زنده کنم(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط _Khashi_ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بهادرنقل قول:
نوشته اصلی توسط Am!rmohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ترانه و ملودی و تنظیم همش عااالیه
یادش بخیر تو فیس از امید حجت تشکر کردم پیام داد ! این که شما خوشت اومده باعث افتخار و ذوق زدگی منه (sm50)
قلاش (sm2)