melisa misaنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینا (sm120)
تو آسمونا دنبالش میگشتیم تو لاین یافتیمش (sm2)
نمایش نسخه قابل چاپ
melisa misaنقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مینا (sm120)
تو آسمونا دنبالش میگشتیم تو لاین یافتیمش (sm2)
عهع مبارکه پس .... (sm51) چه جوری یافتیش ؟ از رو آی دی لاینش ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
40 تومن (sm120) من برم به چند نفر رو بزنم شاید تونستم جور کنم. (sm120) چخبره هم 40 تومن پول تو حلقومشون بریزم هم اگه با ip ایران لوگین شم بن میشم. اینا چرا مشتری مداری بلد نیستن. (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از اون جایی که گفتی سرچ کنم پیداش نکردم شاید چون سرعتم کمه نمیاد . از تو گوگل سرچ کردم فعلا همینی که لینکشو گزاشتی میخوام یعنی این :نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فکر کنم 1 ماه پیش گشته بودم و با کیفیت درست حسابی پیدا نکردم.نقل قول:
نوشته اصلی توسط yaran [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امروز یه بنده خدایی تو دانشگاه اومد پیشم و هی منم منم میکرد ، ازم ترانه میخواست بعد دو تا کار متوسط رو به پایینم رو بهش نشون دادم گفت کارات خیلی خوبه ! (sm120)(sm2)
الان هم افتاده دنبالم ازم شعر بگیره ، میگه هوامو داشته باش ، به نظرتون خفه نمیشه ؟! (sm120)
بالاخره بارون اومد(sm172)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]نقل قول:
نوشته اصلی توسط Malware [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
انتظار (sm118)
زیر 1 تومن ندیااا (sm70)نقل قول:
نوشته اصلی توسط kamyab [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چقدر برکت داشته(sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
جوووووووووووووون عشقم (sm134)(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mahdi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]