دیوث گی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
دیوث گی (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasoulh111 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ای دهنت سرویس (sm2) هر چی من احساسی تشریف دارم تو وحشی و افسار گسیخته ای (sm2)نقل قول:
رسول 111 ببند (sm2)وگرنه خودم *** وحشیانه رو روت پیاده میکنم بت نشون میدم یه جوری که دیگه دفه بعد حتی جرات نکنی اسمشم به زبان بیاری (sm30)(sm128)نقل قول:
واسه هر کی لاتی واسه من شکلاتی (sm2)
سیگار پشت سیگار (sm50)
رسول 111 فقط فیلم Nymphomaniac رو واسه روحیات تو ساختن (sm2)
دوستان کسی فیلم های نوید محمد زاده رو داره ؟ لینکشو میگم... بدین ممنون میشم
نقل قول:
نوشته اصلی توسط asc [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آقا یه سوال به پرسم !؟
عکس آواتارت پدر و مادر هِوی متال هستش !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد می گی : راک فارسی . . . تخیلی !؟ (sm77)
چاک شولدینر(sm50)
روزی که یزدانی البوم ساعتا خوابن رو داد همتون تو کف اهنگ دیوونه قوی سیاه بودین
ارزتون بود چاوشی بتونه اینطوری متال بخونه
یه بارم مال منو مزه کنی بد نیست .... (sm2) قول میدم فقط نوازشت کنم (sm2) (sm51)نقل قول: