(sm70)البوم خیلی وخته لو رفته اینجا بین خودتون دیگه مگه نه
نمایش نسخه قابل چاپ
(sm70)البوم خیلی وخته لو رفته اینجا بین خودتون دیگه مگه نه
لئو دیگه(sm111)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دمش گرم هیچ سنخیتی نداشت(sm111)
گفته بودم شکست خواهم خورد
از تو هم ضربه شست خواهم خورد
گفته بودم در اوج ویرانی
از من و خانه رو بگردانی
هرچه بودو نبود خواهد مر
د مرد این قصه زود خواهد مرد
ماجرا زخم و داستانها درد…!
نازنین پیچ قصه را برگرد
(sm25)
چشمان تو یادم داد فریاد کشیدن را
تا قله به سر رفتن از کـــوه پریدن را
(sm54)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm138)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دکلمه های اذز خیلی خوبه (sm9)
(sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm176)
چرا هیشکی نی [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm100)بپرنقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخور(sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بخواب (sm176)نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohammad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
کسپرسکای نصب کردم تا حالا هم باهاش کار نکردم
خود به خود اپدیت نمیشه که ؟
ویندوزو هیچوقت نمیشه اینجور قضاوت کرد باید نصب کنی چند ماه باهاش کار کنی همه قابلیتاشو بفهمی بعدا اگه پشیمون شدی برگردی عقب مطمئنن هر کس اینکارو کنه همیشه جدیدترین ویندوز ماکروسافت رو سیستمشه چون قابلیتاشو دیگه راحتیاشو دیدهنقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اقا به جز اسکایپ و وایبر و اینا با چه برنامه ای میشه تماس رایگان گرفت ؟
بهترین انتی ویروسه ولی ریده به همه هکرا نمیتونن درست کراکش کنن همش مدت داره نهایتا 90 روزنقل قول:
نوشته اصلی توسط Milad [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
شبهای روشن همراه اول (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ویندوز فقط 8.1 (sm118)نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
از روزی که اومده رو لب تابم نصب کردم تا امروز اخ نگفته (sm120)فقط یه کم جدیدا سرعتش افت کرده که اونم در حدی نیست (sm120)
حالا 90 روز 90 روز میشه کرکش کرد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط .Peyman. [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
الان من واسه سی روز لاینسسش کردم ولی بعدش راحت میشه پیدا کرد ؟
دوس دختر ماریو گوتزه(sm51)
ما ایرانیا کلا ی چیزیو خیلی تخمی میگیریم ماکروسافت با هزار تا مخ میشینه سه سال ویندوزو طراحی می کنه بعد ما تو دوروز میگیم ریده درصورتی که همه مردم اونا ارزوشونه برن بخرن و نصب کنننقل قول:
اره اینترنت سکوریتیش همیشه براش میزارن بهترین جا هم فروم سافت 98نقل قول:
پیمان 10 نصب کردی ؟
(sm2)نقل قول:
بی شوخی با چی میشه ؟ وایبر و اینا شماره موبایل میخوان ندارم فعلا (sm2)
عشق ان اگر باشد که من دیدم
انسان فوق العاده میخواهد (sm175)
نهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rmin [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دسکتاپ من فقط ی دونه ایکن جا داره دیشب کلی عکس و غیره فقط از مای داکیومنت برداشتم مرتب کردم دکستاپم مونده اصلا نگاه می کنم وحشت می کنم (sm2)
خب نمیشه شماره میخاد بیتالک و لاینم هست اما نت قوی میخاد وای فای سرعت بالانقل قول:
(sm2)نقل قول:
من گفتم تو قربانی شی ببینم چطوریا بوده (sm70)
اها دمت گرم ، بیتالک لینک مکش رو داری ؟نقل قول:
کلا عادت داریم دربرابر پیشرفت علم مقاومت کنیم (sm120)نقل قول:
من شبی که ویندوز 10 نسخه نهاییش بیاد صبح رو سیستمم نصبه (sm120)
بارسایی اصیل (sm10)نقل قول:
چرا باران شیلتر نمیشه ؟!
آخه این چه وضعشه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی اونجوری،یکیم اینجوری
دیگه اینور سعی میکنیم بحث فوتبالی نکنیم (sm120)نقل قول:
نقل قول:
نوشته اصلی توسط amir20 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ممرضا فقط عباسی . گلزارش بدرد نمیخوره
(sm120)نقل قول:
پیمان دوتا سوال دیگهنقل قول:
این کسپر خود به خود اپدیت میشه ؟
کلا واسه سیستم سنگین نیست چون خود ویندوز 8.1 هم ویندوز دیفندر داره ؟