آپلود کن(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
آپلود کن(sm98)نقل قول:
نوشته اصلی توسط shimaa [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من یه تتو از بوست رو لبام میخوام
که همیشه ببینن مال توام
جاهای مختلف میرم
آدمای مختلف دیدم
ولی منصرف میشم
چون من منتظرت میشم
(sm118)
عکس نیومد ؟نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)نقل قول:
نچنقل قول:
دو بار دم اتاقم اومده (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط AkbaR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یهد دختره که چند تا عکس برداشته شکلک قلب درست کرده با دستاش (sm120)چقدر فهمیدی الان(sm120)نقل قول:
اون کچله رو دیدی رفته بود تو هواپیما تو تموم صندلی ها نشسته بود و عکس گرفته بود بعد گذاشته بود کنار هم (sm120)
یه هواپیما کچل (sm2)
شیما زحمت بکش آپلود کن !نقل قول:
من نمیبینم (sm120)
(sm2)والا از تو چه پنهون خواستم عکستو شر کنم واسه امیر لامصب لود نشد اینقد که سنگین بود !
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو اون پسر بدی که نباید
تو اون پسر بدی که نباید
تو اون پسر بدی که نباید
با من باشه...........