مردشور این طراحی لنوو رو ببرن
نمایش نسخه قابل چاپ
مردشور این طراحی لنوو رو ببرن
خشگلترین از این نمیبینی خیالت راحت من هم asus گیمینگشو هم دیدم ..
سبکتر از این هم نمیبینی .. :l
کلا انگار 100 گرم تخمه دست گرفتی .. :l
از نظر قیمت و سخت افزار هم که عالیه ..
اگه asus میخوای اونم هس نزدیک 5 تومن ..
من برا رفیقم خریده بودم باهاشم کار کردم اونم خوب است ..
(sm50)حضور ذهن ندارمنقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینم خوب است ایسوس 4.5 ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ملبورن (sm9)
اون ایسوس 4k هه ..
لنوو هم خواستی موجوده ..
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm155)
(sm20)
یافتم فقط یه هارد ssd سن دیسک کم داره اونم براش میگیرم
(sm120)
سایت دانلود فیلم معرفی کنید
(sm118)
(sm135)
سالوادور باحال بود 2 روز پیش دیدم .. :l
(sm19)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یک دیوثی منتظر بود اون مدلی که من نگفتم msi رو اومده برا من نشون میده با اون کانفیگ تخمیش ..
این مدل msi بهترشم هه ..
شوعر ترانه علیدوستی هم بازیگر شده .. :l
دوستان این بازی نمره 10 از سایت سختنگیر ign گرفته ..
شاهکاره هرکی بازی نکرده تو فزای 2 بعدی ..
حجمی هم نداره کمتز از 1 گیگ ..
INSIDE .. (sm81)
زود تموم شد ولی .. (sm50)
ظرفیت پهنای باند اینترنت کشور به 564 گیگابایت افزایش یافت
کو پس
من 2 تا ترک اولشو گوش دادم ظاهرا جالبه ..
در این کلیپ، ناوهای آمریکایی به ایران حمله می کنند و چند جوان در حالی که پرچم ایران را در دست دارند، به سمت ناوهای آمریکایی می دوند و فریاد می کشند و فقط با همین شگرد و تاکتیک(!) ، همه ناوها، هلی کوپترها و هواپیماهای ارتش آمریکا نیست و نابود می شوند و داستان به خوبی و خوشی تمام می شود!(sm30)
هفته پیش دیدم کلیپشونقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
طرف پرچمو میزنه تو ساحل ، سونامی میره طرفِ دریا (برعکس میشه) (sm2)
بهاره افشاری رف دور همی ..
ای مردمان ای مردمان از من نیاید مردمی (sm50)
(sm50)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فصل پاییزی من که میرسه
فصل اندوه سفر سرمیرسه
تو سکوت خسته باور من
سایه ام فکر جدایی میکنه
شاخه سرد وجودم نمیخواد
رگ بیداری لحظه هام باشه
(sm50)