همین علیپور دیوث پارسال گل دوم راه آهن رو زد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
همین علیپور دیوث پارسال گل دوم راه آهن رو زد (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MaMaTiR [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بنگر عجب پاسی داد(sm2)
خوردیم(sm2)(sm2)
گل دوم راه آهن (sm2)
گلو خوردیم (sm2)
این اسگل کی بود رید به تیم (sm2)(sm2)
اره(sm74)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی عسگری (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
این 26 کی بود مثل بز دریبل خورد؟(sm2)
موتومبا (sm2)
من میگن دروازه بان بیاد جلو کلا بهتره فرق نداره باشه تو دوازه یا نباشه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HASSAN [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تومبون(sm2)
(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بچه ها همین دیقه بود تو یه دیداری ۲ تا عقب بودیم گل هم نزده بودیم یکی هم اخراجی داشتیم ... تو ده دیقه ۱۰ نفره ۳ گل زدیم بردیم (sm2)
ینگر خوب پاس میده ها(sm2)
جمعه ۱۴ فروردین۱۳۹۴ ساعت: 18:9 توسط:مهران آقا محسن سلام
امیدوارم که حالتون خوب باشه و فرارسیدن سال جدید رو بهتون تبریک عرض میکنم و از خدا میخوام که سال خیلی خوبی داشته باشین .
خواستم ازتون یه سوالی بپرسم و اتون اینکه شما راجه به همه چی تقریبا آهنگ خوندیدن ((راجع به فلسطین،شهدا،کربلا،اهل بیت و... )) وانصافا صدای شما و نحوه ی خوندنتون منحصر به فرده .
سوال من اینه آیا آهنگی در مورد رهبر هم میخونین ؟؟
ممنون میشم اگه جواب بدین .
باتشکر
هواداران شماوب سایت [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)بگو اره برا مادرتم خونده
نمیشه امروز جبران کنیم راه آهن خیلی قوی تر از اون تیمس(sm2)نقل قول:
- (sm70)
تازه سرمربیشم کلاگیس نداره (sm2)نقل قول:
(sm2)باز گل خورد
(sm120)نقل قول:
اقای همساده بود یا فامیل دور بود.. میگفت رفتم دستشویی برگشتم دیدم 3تا خوردیم(sm2)
بگو آره دزیره رو واس آغا خونده (sm2)(sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط MrA_Chavoshi [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همساده میگفت 3-2 جلو بودیم، برگشتم دیدم 4-2 باختیم (sm2)(sm2)نقل قول:
(sm2)نقل قول:
عجب گاوین اینا(sm2)
تیم فقط تیم کله مرغی.. ی سانتر میکنه دقیقه 90 میبره(sm2)
پرسپولیس تو گروه خودش اخر میشه و حذف میشه از اسیا(sm2)
پنالتی (sm2)
(sm2)
پنالتی (sm2) الان خراب میشه (sm2)
پنالتی نبودا(sm2)
من نمیدونم چرا هر وخ برا پرسپولیس پنالتی میگرن حس بدی دارم (sm2)
گل (sm2)(sm19)
هروقت گل رو میزنن تماشاگرا بیشتر شعار حیا کن و رها کن میدن(sm2)
علی پروین رو تشویق میکنن (sm120)
من که میگم به اینا گفتن ببازین(sm120) مگه میشه اینقدر گاو باشن تو دفاع و حمله(sm2)
با کیون سر نمیخورد تو کیونمون میرفت یه گل دیگع (sm2)
حقشون بود ببازن(sm2)
مردن تا مساوی کردن(sm120) با تیم ده نفره
این هفته از النصر باخت میره .. میندازنش بیرون دیوث رو(sm120)