حوصله ی نصب درایو ها و نرم افزار ها رو ندارم وگرنه تا الان نصب میکردم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نمایش نسخه قابل چاپ
حوصله ی نصب درایو ها و نرم افزار ها رو ندارم وگرنه تا الان نصب میکردم (sm25)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
(sm2)قبلش تحقیق کن همه چیز اماده باشه نیای یقه مارو بگیری
(sm70)ممد امین رفتی که نصب کنی
با راهنمایی های گام به گام تو و سینجول مشکلی پیش نمیاد (sm2)نقل قول:
محرم کی تموم میشه؟(sm81)
فردا پولم تموم میشه.کیونکش.عرق نداد.میگه بعد محرم.رفت ماه بعد(sm81)
(sm2)مورد داشتیم طرف راهکار سینجول رو پیاده کرده سیستمش پوکیده رفته یه سیستم جدید گرفته (sm2)نصب ویندوز جدید کمترین اتفاق ممکنهنقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آها از هوا بگیر از این از من قشنگ ترا بگیر
از اینا که الکی خوشن بگیر از اینا که میگن از ما بگیر ... (sm50)
(sm2)نقل قول:
تو دی وی دی شو خریدی یا دان کردی خودت رایت کردی ؟؟؟ (sm120)
(sm2)12 تومن پول بدم دی وی دی ویندوز بخرم ؟ من ؟ خدایا توبه (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Rasool24 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
دان کردم ولی رایت نکردم فلشی نصب میکنم (sm120)
اوه شت ! 4 گیگ ویندوز , 3 گیگ آپدیت (sm2) چقدر زیاد نمیخواد همین سون خوبه (sm2)نقل قول: