ممنونم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام زن بگیرم مادر جان (sm25)(sm120)
نمایش نسخه قابل چاپ
ممنونم (sm10)نقل قول:
نوشته اصلی توسط tandis_m [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوام زن بگیرم مادر جان (sm25)(sm120)
به دیدنم که میای لباس گرم بپوش (sm50)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سوز میاد (sm2)
ميخونم (sm59)يعنی مجبورم که بخونم (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط ehsan1361 [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
با آپاچی میام بالا سرت (sm2)نقل قول:
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
رشته ت چیه (sm173) چی میخوای بخونی (sm173)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
آ باریکلا (sm120)نقل قول:
نوشته اصلی توسط HADIS [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من خوبم ممنون(sm19)شما چطوری؟(sm176)نقل قول:
عاقا رو ۱ ساعت باید ماشینو گرم کنیم یخ نزنیم تو ماشین بعد تو میخوای با اپاچی بیای (sm2)نقل قول:
نقل قول:
به سلامتيييييييييييييييييي (sm127) جدي يا شوخي حالا ؟ (sm59)
کاملاّ جدی (sm59) دیگه عاقل شدم (sm2)نقل قول:
البته یه شرط دارم واسه زن آیندم